Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam plan jak przybliżyć Brexit angielskim staruchom :D

Polecane posty

Gość gość

jak wiadomo angielskie staruchy, beneficiarze i młoty bez szkoly głosowały na Brexit w szpitalu jest dużo zagranicznych lekarzy i pielęgniarek staruchy powinny mieć honor i odmawiać pomocy od f****ng foreigners smiech.gif ba, personel medyczny powinien mieć dostęp do tego jak staruchy głosowały i mieć prawo zadecydować czy pomoc takiemu staruchowi który nie chce obcokrajowców w kraju przyjmowanie pomocy od pielęgniarek z Europy Wschodniej i lekarzy z bliskiego wschodu , Azji jest bardzo niehonorowe jeśli głosowało się n

Gość gość
I dobrze zrobili. Nie po to był brexit aby było tak samo jak dawniej. Wydawanie paszportow obcokrajowcom wsztrzymane juz zostało miesiac po brexicie. Angole was nienawidza wy faking forejnersy. Pasozyty na benefitach. Wracacie do PL tam gdzie wasze miejsce, juz sie nie moge doczekac jak ZOBACZE ICH NA LOTNISKU :D:D

Gość gość
Zobaczysz ich na lotnisku bo tam sprzatasz kible osrańcu :D

Gość gość
Przyjedziemy na lotnisko ze znajomymi posmiac sie z przegrywow na wygnaniu:D HAHA! to kiedy wracacie?

Gość gość
brexit dobry niedobry, ale to niehonorowe pić francuskie wino i przyjmować pomoc od tych cholernych obcokrajowców :D

Gość gość
Ja będąc angielskim pracodawcą mam zawsze tą samą odpowiedź na dyskusje o podwyżkach. Zazwyczaj pokazuję wymownym gestem moją nogę i drzwi. Czyli: tu jest noga tam są drzwi i wy/pier/dalaj! Przecież to nie pracodawca będzie na was niedojdy pracował tylko wy macie robić tak żeby nam było dobrze. A jak nie pasuje to won i otwórz swoją firmę, po czem dyskusja ucicha. Kocham cię UK , bo tu można robić z najemnymi to na co zasługują. A o podwyżce możecie zapomnieć bo i tak zarabiacie za dużo. Na wasze miejsce jest 50 hindusow za drzwiami. W pl na szczescie ciapatych nie ma , brawo PIS:)

Gość gość
15:51 niejeden już ci dał w mordę i zmienił pracę , w której szanują pracowników

Gość gość
15:51 co ma jedno do drugiego ? umiesz czytać ze zrozumieniem ? jaki jest tytuł tematu ? :D

Gość gość
w Anglii traktują staruchow jak święte krowy dlatego staruchy takie chamowate w PL staruchy są traktowane jak śmieci i modlą się jak śmierć , my umiemy sobie poradzić że star*****i

Gość gość
Popieram brexit. Miejsce polaczkow jest w PL. Za ryja to bydło pani may! I paszporty anulowac, nic im nie pomoga, ha ha!

Gość gość
16:11 ciebie też wyjebia więc mniej pewności siebie :D

Gość gość
My Brytyjczycy pogardzamy wami polaczkami. Wasze miejsce jest w obszczanym, polskim PGRze i tam macie pracować za bezdurno. Pani May zrobi z wami porządek.

Gość gość
wy Brytyjczyki miejcie HONOR i nie piszcie po polsku zapomnijcie o polskich korzeniach oh wait... wy nigdy nie mieliście honoru i nie wiecie co to jest cofnijcie się też do szkoły bo większość z was rzuciła szkolke w wieku 15 lat :D w PL skończyć tylko gimbaze to obciach jak nie wiem, w UK to "normalne " :D

Gość gość
Debili wywalą więc macie się czego bać :D

Gość gość
Ciebie tez cwelu wywala. Zaden ukowski paszport ci nie pomoze ha ha!

Gość gość
szukasz honoru u Angoli lub Polaczkow , których starzy tu przyjechali robić za parobków ? Hahahahah Oni to lubia jak ich roochasz w doope i na kasę , ich kultura jest oparta na niewolnictwie, ksiezniczkowaniu i kto kogo bardziej oszuka ten lepszy

Gość gość
Dlaczego mieliby mnie wywalić? Panikujcie sobie, wyzywajcie się... Na tym forum wychodzą kompleksy i niska samoocena, chęć dowalenia komukolwiek byle tylko poczuć się lepiej. Ja sobie patrzę z boku i obserwuję. Zabawne to :)

Gość gość
Dzis mnie angielka w sklepie zapytala jak kupowalam mleko "to ty jeszcze tu jestes?", ha ha polaczki

Gość gość
Taaa jasne... Historia z tyłka wyjęta. Bajki pisarza z ciebie nie będzie.