Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wyhodzicie same bez męża z kolezanka np na basen ?

Polecane posty

Gość gość

Szlag mnie na niego trafi. M ma problem dlatego ze chce dzis wyjść na basen z koleżanką . Miałyśmy iść same ale jej chłopak tez chce iść. No to wyszło na to ze z nimi pojadę. Ale moj mąż się nie zgadza. Czy jak z nimi pojadę to będzie to głupio wyglądało ? Mój mąż nie pojedzie bo jest chory córka to samo jeszcze ja nastawia zebym nigdzie nie szła. Jeszcze dodam że mśc temu sam jeździł przez 4 razy na mecze z kolegami i jakoś nic nie mówiłam.

Gość gość
M ma problem dlatego ze chce dzis wyjść na basen z koleżanką . x jak chce, niech idzie

Gość gość
wyChodzicie

Gość gość
Nie rozumiem. Jest zazdrosny o tego chlopaka? W czym problem? To nie XIX wiek...

Gość gość
Ja chodze sama i nie mamy z tym problemu

Gość gość
Chodzę dlaczego nie. To nie kalifat a ja nie jestem niczyja niewolnica.

Gość gość
Poszedł by tylko ze jest chory. I chyba mu szkoda ze ka.pójdę a on będzie w domu. Tylko ze jak on chodzi na mecze to jest ok. Myślałam że z koleżanką pójdziemy same... a ona z chłopakiem co nie zapytam o szczegóły ..... to ona pogadać z xxx kurcze myślałam że ja mam problem ale jak wodac ona gorszy nawet sama nie może zadecydować o której czy pójdziemy do sauny czy nie. Na ile godzin oj tam w d***e chyba pojadę sama i juz

Gość gość
Na basen nie ale na impreze, na pizze do kina na ploty :-) moj mezus tez chce za mna lazic bo zazdrosny :-) olej jak on chodzi tobie tez sie nalezy :-)

Gość gość
U nas jest pewien uklad. Jesli wychodze z kolezankami do kina czy na kawe czy babska impreza maz ogarnia nasze dzieci. Jesli on wychodzi na meskie imprezy badz na silownie ja zostaje z dziecmi. Mamy do siebie zaufanie i rozumiemy ze czesem musimy wyjsc sami. Oczywiscie takie wyjscia nie sa raz w tygodniu :)

Gość gość
No właśnie też mam ochotę wyjść bez niego odpocząć zrelaksować się a nie tylko wszędzie we trójkę albo sami. Zapytam jeszcze raz czy ma coś przeciwko jak tak to nigdy więcej nie pójdzie na żaden mecz i jeszczę mu zrobię awanturę a co. A jak wyjdę niech mi tylko spróbuję być nadasany

Gość gość
No tak jakk on wychodzi sam to ty tez mozesz, jak ty nie to i on nie.