Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Marzy mi się

Polecane posty

Gość gość

romans z moim seksownym, przystojnym szefem. On chyba mnie lubi, często pojawia się w pobliżu pod byle pretekstem, jest bardzo miły, zagaduje i często żartuje.. Z wyglądu jest boski, to taka typowa męska sex bomba.. wysoki brunet, chociaż zwykle nie pociągają mnie przystojniacy (oprócz mojego chłopaka) Pytanie jest takie:czy warto rozstawać się z chłopakiem, który tak brdzo mnie kocha dla sexu z nowym przystojniakiem? (bo narazie nie zamierzam pakować się w żaden inny związek, nawet gdyby bardzo tego chciał..). Proszę o odpowiedź.

Gość gość
Idiotka"!s

Gość gość
hmm tak myslałam, choć muszę dodać, że jestem w zwiazku od baaaaardzo dawna i mam ochotę na namiętność, ale z kim innym, taka naturalna potrzeba, co robić?

Gość gośćsisi  s
him jesteś goownem z dwiema nogami!!!!!!

Gość gość
dodam, że jest baaaardzo przystojny, taki model, a to ponoć ważne. I wysoooki. Nawiększe ciacho w firmie.

Gość gość
dodam jeszcze, że jest dzentelmenem (uwielbiam ta ceche u mezczyzn),jest też taktowny, kulturalny i elegancki, taki arystokrata. Jest bardzo pociagający.

Gość gość
A wyzywa cie od głupich blondynek?Wysocy są brzydcy.Mam takiego i z nim nawet tanczyc sie nie da.s

Gość gość
gośćsisi s dziś zazdrość?

Gość gość
gość dziś nie dlaczego? okazuje tylko swoje zauroczenie i to w bardzo kulturalny sposób. Kobieta wie kiedy facet chce ja tylko zaliczyć, a kiedy naprawdę się jemu podoba ;)

Gość gość
Ja zazdrosc?a czego i komu mam zazdroscić?Mi sie marzy brunet 172 wzrostu,brązowe oczy i sniada karnacja.Tacy jak opisujesz mnie nie krecą.Od lat jestem na śmierć zakochana.Na szczescie nie poznałam go w pracy a na wyjezdzie.s