Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość25jedna

Samotność jako element mojego życia...

Polecane posty

Gość gość25jedna

Cześć, Mam 25 lat, a wolne dni spędzam sama w pokoju, albo na zakupach. Wszędzie sama. Owszem, znajomi w pracy są ale wypicie kawy i plotki w przerwie to nie znajomość... Przytłacza mnie to potwornie! DLACZEGO znajomi odzywają się tylko kiedy potrzebują towarzystwa na imprezę? Kiedy są wakacje i ludzie mają urlopy to nagle sobie o mnie przypominają, że jest taka jedna która może wypić z nimi piwo albo potańczyć. A teraz? Zima, widzę zdjęcia na facebookach jak całymi paczkami ludzie jeżdżą w góry, świetnie się bawią. A ja nie mam faceta - długo odchorowywałam przykry związek - i czuję że za chwilę wpadnę w depresję. A staram się być towarzyska, rozmowna, dużo osób mi mówi że jestem zabawna. W pracy mnie lubią. A jednak jeśli ja nie wyjdę z inicjatywą to mnie nikt pierwszy nie zaprosi. Od tak, żeby pogadać o życiu przy lampce wina albo w samochodzie jedząc kebaba...

Gość gość
Nie wiem, najwyrazniej nie maja od ciebie zadnych zyskow, korzysci kazdy ma kazdego gdzies takie zycie, kazdy mysli sam o sobie. Zanikaja kontakty towarzyskie, bo kazdy ma swoje zycie...

Gość gość25jedna
Czasem mi się zdaje że może ze mną jest coś nie tak. Ale to nieprawda, nie mogę tak o sobie myśleć. Jeśli chodzi o korzyści to też to zauważyłam. Miałam przez pare lat dobrego kumpla, który był po rozstaniu z dziewczyną, a ja z facetem. Wspieraliśmy się. Teraz on znalazł sobie nową dziewczynę a mnie jakby zakopał pod ziemią. Bo po co mu będę... Ale nie wszyscy tacy są. Czy mam pecha?

Gość gość
w tych czasach NORMALNI znajomi to luksus.

Gość gość
Po co ci autorko kolezanki, kolezanki to sa dobre do czasu a moze odswiez znajomosci ze szkoly .Mam na mysli stare dawne znajomosci z liceum ,technikum.

Gość gość
Piotrek121212 dziś Ludzie najlepiej czują się w kręgu podobnych sobie :). Dlatego ty Piotrusiu nie masz żadnych szans na normalnych znajomych :P.