Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wydaje mi się, że jestem przystojny, dziwna sytuacja

Polecane posty

Gość gość

wysoki, wysportowany, wydaje mi się, że mam ładną twarz, a nie widzę zainteresowania u płci przeciwnej...

Gość gość
Miałem tak samo, aż ktoś mi nie uświadomił pewnej ciekawej rzeczy, jak ważna jest postawa ciała. Też byłem wysoki i przystojny, ale... chodziłem zgarbiony i ze wzrokiem wbitym w podłogę. I nigdy nie patrzyłem rozmówcom w oczy. Ponoć czyniło to ze mnie strasznego przeciętniaka. Po zmianie tego wszystkiego widzę zmianę.

Gość gość
może jesteś po prostu przeciętny? nie wyróżniasz się niczym specjalnym co miałoby do ciebie przyciągac? a poza tym na jaki rodzaj zainteresowania liczysz? na to że kobiety będą cie podrywać czy coś w tym stylu?

Gość gość
Masz rację.. wydaje Ci się :D

Gość gość
a chartakter jaki masz ?

Gość gość
Możesz masz tzw. B***h face? Ja tak mam niestety :(

Gość gość
tutaj tylko kwestię wyglądu poruszam... chodzi o to, że nie czuję na sobie wzroku kobiet, kiedy jestem na imprezie, na dyskotece... nie czuję, żeby jakaś była mną zainteresowana...

Gość gość
Bo masz narcystyczny charakter. Jeśli ktoś o sobie pisze: jestem przystojny, jest z góry skreślony.

Gość gość
21:01 Taaak, bo nie można powiedzieć, że się jest przystojnym jeśli tak się czujesz. W życiu przecież chodzi o wieczne zaniżanie własnej wartości i postrzeganie siebie jako chodzące g****o. Inaczej jesteś narcyzem.

Gość gość
gość dziś nawet nie odpowiadałem, bo szkoda klawiatury, jeśli ktoś ocenia Cię przez monitor...

Gość gość
Może coś jest nie tak w twoim ubiorze. Strój dużo robi. Może na przykład nosisz same szarości przez co wyglądasz przeciętnie.

Gość gość
ubieram się raczej elegancko, poważnie... nie noszę jaskrawych ubrań, poza koszulami

Gość gość
Autorze jest dokładnie tak jak pisze gość dziś . Twoja postawa chód, spojrzenie robi z ciebie w oczach kobiet taką lebiodę. Mówią, że kobiety lubią bad boyów. Tak naprawdę nie chodzi o to, że on jest chuliganem, tylko o to, że kobieta odbiera jego pewność siebie, "odwagę", stanowczość, siłę, jako coś co pozwoli jej potomstwu przetrwać. Cechy te mają zapewnić bezpieczeństwo stadu, które założy z tym kolesiem. Niestety można się nieźle naciąć, bo jako istoty bardziej inteligentne i uzdolnione te cechy niektórzy z samców wykorzystują w innym celu. Trochę pewności siebie, nie mylić z chamstwem, bezczelnością i przysłowiowym macho i będzie dobrze.