Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justiiiii84

Para o wzroście 190cm

Polecane posty

Gość justiiiii84

Jak oceniacie takich partnerów - facet i dziewczyna o takim samym wzroście - jak wg Was to wygląda... Oczywiście jestem ciekawa jak Wy taką parę postrzegacie wizualnie - czysta ciekawość... nie chodzi mi absolutnie o radę;)

Gość gość
chyba nigdy w życiu nie widziałam takiej pary:P takiej sytuacji znacznie większą uwage niż para jako taka przyciągnie chyba bardzo wysoka kobieta...

Gość gość
mimo, że jestem bardzo wysoka, raczej atrakcyjna, nie narzekałam na powodzenie u płci przeciwnej, ale gdzieś w podświadomości niżsi dla mnie nie istnieli... ale czy facet o takim samym wzroście wyglądać będzie to ok? jak sądzicie?

Gość gość
*nie narzekam na brak powodzenia miało być... to ja, autorka

Gość gość
Załóżmy, że masz 190cm i poznałaść faceta 190cm, odpowiada ci, czujecie się razem dobrze. I pytanie: co cie obchodzi jak jacyś ludzie to postrzegają?:o Ale jak cie to ciekawi to powiem ci w skrócie jak będą postrzegać: różnie - jedni powiedzą super, drudzy że masakra, a trzeci że im to wisi. I to w zasadzie jedyna możliwa odpowiedz odzwierciedlająca w 100% stan faktyczny.

Gość gość
Nic nowego nie dodałaś... Mam świadomość, że ludzie mają różne podejścia, ale podchodząc w taki sposób, każdy temat można w ten sposób spławić. Ja należę do osób, która lubi oceniać inne pary, przyglądać się im. Zwykła ciekawość i nudny, sobotni wieczór sprawiły, że zadałam takie pytanie. Tak, jak wspomniałam, nie oczekuję porad, tylko Waszych opinii...

Gość gość
a co można nowego dodać? skoro wiesz że ludzie mają różne opinie to wiesz wszystko w tym temacie🖐️

Gość gość
Nie kumam po co podbijasz ten temat jak juz wszystko zostalo powiedziane, dwoje osob z takim samym wzrostem, wow, toz to dopiero powod do konwersacji, chyba dziś nie zasne bo bede ciagle o tym myslec.

Gość gość
Wg mnie oboje są za wysocy. Przecież nie będę ich oceniać, każdy ma prawo do miłości :) Co najwyżej współczuć ich dzieciom, bo będą monstrualne, zwł. córki

Gość gość
Ten temat nie ma najmniejszego sensu. Np. dla niskich osób taka para może (ale nie musi) stanowić atrakcje ale dla normalnych lub wysokich raczej nie. Nigdy nie podobali mi się niscy ludzie (tacy poniżej 170 cm), mój facet ma prawie 190, mój szwagier 194, mój kumpel 195 cm i dla mnie to są prawdziwi faceci :) Jak widzę kobietę powyżej 180 cm, normalnej lub smukłej postury to jej wręcz zazdroszczę (sama mam kilka cm mniej).

Gość gość
Jak widać poza malkontentami znalazło się tutaj wiele ludzi z charyzmą, ludzi, którzy mają coś w życiu do powiedzenia. I takich ludzi proszę o kolejne wyrażanie swojej opinii, a malkontentów kulturalnie proszę o zajęcie pozycji na wątkach, które mają sens.

Gość gość
Znalazłaś tu "ludzi z charyzmą" przeczytawszy kilka zdawkowych postów nt wzrostu? Zastanawiające.

Gość gośćddddd
Nóż w kieszeni się otwiera. Popieram autorkę. Jeśli ktoś zakłada temat, oczekuje na niego odpowiedzi.

Gość gośćddddd
Nie jesteście moder., ani strażnikami teksasu, żeby udzielać się w każdym temacie. Chyba ze to domena stałych bywalców. Autorko, ja jestem wysoki i mnie bardzo podobają się wysokie dziewczyny. Przy takim wzroście para moim zdaniem wygląda ok, facet tutaj nie musi koniecznie być wyższy, aczkolwiek fajnie, jak nie jest niższy, wiec grono potencjalnych partnerów się zawęża...