Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupiłam dzis matce papierosy..

Polecane posty

Gość gość

i byłam w szoku... Ld lighty, na obrazku jakas kobieta co wymiotuje krwią... Przeciez to chore, kupujecie czasem papierosy? To jest już niesmaczne moim zdaniem żeby dawac takie obrazki

Gość gość
A innej trutki matce nie kupiłaś? Na denaturacie był kiedyś znaczek trupiej czaszki, równie uważasz że to niesmaczne?

Gość gość
Niesmaczne to jest samemu, na własne życzenie robić ze swoim ciałem to co jest na tych obrazkach.

Gość gość
prosiła mnie, żeby jej kupic po drodze, co miałam powiedzieć, ze jej nie kupie, i żeby sama szła, i połamała np. nogi- jest strasznie oblodzone, a ona już ma swój wiek... przecież papierosy to nie denaturat, a na tej zasadzie to na zupkach chińskich czy każdym produkcie co ma niezdrowe rzeczy powinny być wizerunki osób wymiotujących krwia?? Kogos p****ało...

Gość gość
Dajcie spokój,gdyby jej ona nie kupiła to matka poszlaby i kupila sama więc na jedno by wyszło. a dawanie takich zdjęć na paczce to mega przesada,nie wystarcza napisy "palenie zabija "itp?

Gość gość
Ja ostatnio na paczce miałam małe dziecko które zamiast smoczka miało papierosa w buzi, i a na innej miałam pokazana pr*****ce zębów. Ma to na celu zniechęcić palaczy do rzucenia.

Gość gość
Tez mam tą paczkę ze smoczkiem juz trzeci tydzień . Jestem w ciazy na samej końcówce czasem sobie zapale.. ale nie p tym . Tragedia k***a zniechęcają palaczy do palenia jednocześnie pobierając kosmiczne ceny podatku od paczki a jeszcze w 2017 mają podwyzszyc ceny !! Gdzie tu logika ? Poza tym bez jaj ale byle jaki obrazek nie jest w stanie nikogo zniechęcić a jedynie wywołać obrzydzenie . Nie wiem kto to wymyśla . Państwo kokosy zbija i ciekawe co by zrobili jakby tak zaczęli wszyscy rzucać .

Gość gość
jakie wy pieprznięte, a po co produkują papierosy, po to chyba aby je palić. Ja np. nie jem mięsa i na opakowaniach winien być narysowany zwierzak z porżniętym gardłem i z krwią lub np. rozcięty brzuch z wnętrznościami tj. kiszkami na wierzchu

Gość gość
gość dziś "Gdzie tu logika ?" x Wbrew pozorom jest. To jest po to, abyś była świadoma, że szkodzisz sobie i dziecku. To jest po to, abyś nie miała potem do nikogo pretensji, jak z tego powodu zachorujesz. To jest po to, abyś wiedziała, że jak twoje dziecko urodzi się z azs, czy kupą alergii, to jest to twoja wina, bo masz tyle toksyn w sobie, że nie nie odbiło się to bez echa na płodzie. Nie można sprzedawać czegoś co szkodzi bez informacji o tym, że jest to towar niebezpieczny. Do twojej informacji. Wiesz dlaczego lekarze zalecają ograniczenie palenia w ciąży, a nie całkowite rzucenie? Bo jak się rzuca papierosy, to organizm zaczyna się oczyszczać. Zaczyna wyciągać całą truciznę z tkanek do krwi, a potem do nerek i wątroby. Organizm jest tak obciążony toksynami, że może odrzucić płód.

Gość gość
gość dziś I co z tego, że produkują, aby je palić? Ma być oznaczenie, że jest to towar szkodliwy dla zdrowia i tyle. To samo masz odnośnie leków w ulotkach o działaniach niepożądanych, czy w reklamach, że masz zasięgnąć informacji farmaceuty. Rozpuszczalniki, kleje itp to samo. Papierosy to nie żywność, aby porównywała to do jedzenia, bo czegoś nie jesz. Powinno być jeszcze coś takiego na alkoholu, że jego nadmiar ścina szare komórki i obniża IQ. Szkoda, że nie ma.

Gość gość
Podnoszą ceny papierosów ale teraz jest 500+ i tak mają za co je kupować. Nie jestem dusigroszem ale na takie śmierdzące g****o, szkoda by mi było pieniędzy.

Gość gość
a mnie szkoda by było pieniędzy na takie gówni jak dzieci i przez to je nie mam

Gość gość
Palą tylko bogacze, którym nie szkoda kasy albo totalni biedacy, których i tak na nic nie stać, to we chociaż fajkę zapala. Wszyscy inni, którzy narzekają na fundusze, ale palą papierosy, są dla mnie mega śmieszni.

Gość gość
No zaczęli dawać te obrazki na papierosy, żeby ludzie przestali palić heh Uzależniony palacz będzie miał w dopie taki obrazek, a jedynie się zirytuje, bo są mało przyjemne

Gość gość
Papierosy śmierdzą i trują, do tego kosztują mnóstwo kasy, całe szczęście że byłam na tyle rozsądna żeby nie zaczynać palić. W tej chwili nie pali nikt ze znajomych, współpracowników, nikt z mojej ani męża rodziny, nie muszę wąchać tych smrodów nawet na imprezach rodzinnych a tym bardziej w pracy, nie wiem czy długo bym wytrzymała czując śmierdziela wracającego z fajki kilka razy dziennie