Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TosiaPaula

Ojciec mojego dziecka najgorsza opcją! Jakie szanse

Polecane posty

Gość TosiaPaula

Witam jestem w ciąży . Ostatni okres miałam 11 grudnia . Spałam do 21 grudnia kilka razy z moim facetem Marcinem który jak się okazało przed Wigilia ,zdradzał mnie notorycznie. Dodam że raz skończył w srodku Urwałam kontakt i w Sylwestra poznałam Bartka . Kochaliśmy się . Bartek mówił ze wyciagnal w ostatnim momencie ... ja przyznałam się o ciąży pierwszemu i wziął to na klatę , bo odrazu założyłam ze to dziecko Marcina. Bartka nie chciclaam oszukiwać I tez mu się przyznałam . Ale on mówi ze nie ma pewnosci, że to nie jego dziecko ... dziewczyny pomóżcie . Czy lekarz powie mi na 100 kiedy to miało miejsce ? Tu jest tydzień różnicy między kochanie się z jedym i drugim. . Nie myślcie źle o mnie bo to nie o to w tym chodzi . Jaka mogę mieć pewnosc ? Ja sama daje praktycznie 100 procent ze to Marcin , ale chciałabym , żeby to był Bartek który nie jest oszustem... pomóżcie , podpowiedzcie

Gość gość
Masz gminna piz.ę i tylko sołtys moze roztrzygnąć.

Gość gość
Lekarz nie określi na 100% kiedy zaszłaś bo to niemożliwe! Możesz orientacyjnie sprawdzić kiedy była owulacja ale nic poza tym. Jak długie masz cykle?

Gość gość
Ok 29 dni

Gość gość
Badania genetyczne i po problemie.poczekaj jak urodzisz.wyciagnal w ostatnim momencie?! Ile ty masz lat?takie kretynskiego tekstu jeszcze nie slyszalem.plemniki moga sie wydostac jeszcze przed wytryskiem.sladowe ilosci.dzieci seks uprawiaja.albo barany jakies.

Gość gość
dobre

Gość gość
Książkowa owulacja jest w połowie cyklu, więc trzymając się tego miałaś ją ok 26 grudnia. 21 ostatni stosunek z byłym czyli 5 dni przed owulacją. 31 stosunek z nowym, czyli 6 dni po owulacji. Biorąc pod uwagę, że książka to nie każda kobieta, czyli możesz mieć 3 dni wcześniej, lub 3 dni później, dziecko może być i jednego i drugiego. Pff... Musisz poczekać do narodzin niestety.

Gość gość
Ale durne prowo

Gość gość
gość dziś Ale durne prowo x Prowo nie prowo, ale takie sytuacje się zdarzają. Niech będzie ku przestrodze.

Gość gość
Briget Jones koleżanka się naoglądała

Gość gość
Uprawiac sex z nowo poznanym facetem bez zabezpieczenia ... brawo za rozsadek. Juz nawet nie o ciaze chodzi ale choroby ktorymi mozna sie zarazic.

Gość gość
spać z dopeiro co poznanym facetem? masakra

Gość gość
Spałaś z facetem ledwo poznanym i to po tym jak Cię inny oszukał? Po czymś takim miałabym dość mężczyzn na rok. I skąd założenie, że nowopoznany gość nie jest oszustem? Tak dobrze go znasz? Skoro tamten tyle czasu Cię wkręcał, to skąd pewność, że ten jest ok?

Gość gość
o jaaa ogladalas bridget jones dziecko .Provo

Gość gość
Uznaj za ojca bardziej odpowiedzialniejszego i będzie po problemie. A tak w ogóle dlaczego mówiłaś jednemu i drugiemu. Trzeba było zerwać kontakt z tym, który ci nie odpowiada, a temu którego chcesz za ojca wmówić, że to jego i nie byłoby problemu