Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj rano umarł mój tata

Polecane posty

Gość gość

Czy z tego powodu mogę wziąć wolne w pracy??? przysługuje mi prawdopodobnie jakiś urlop okolicznościowy? ale nie wiem czy pracodawca wyrazi na to zgodę?

Gość gość
to sie go spytaj czy by chciał abys był obecny na jego pogrzebie. jak powie że by nie chciał to mu powiedz ze i tak byś nie przyszedł

Gość gość
albo mu powiedz ze masz rozmowe o prace z nowym pracodawca na cmentarzu

Gość gość
a czy twoj ojciec chciałby abys przez niego stracił prace? no widzisz. nie przejmuj sie. za dwa tygodnie będzie wygladał identycznie jak teraz

Gość gość
twoja matka nie potrzebuje jaiegos wsparcia w tej chwili? może własnie sie truje prochami?

Gość gość
to zdzwoń do sefa i mu powiedz ze musisz być z matką o sie o nią martwisz. jak acznie cos piertolić to idź i mu wyjep zęby

Gość gość
rozumiem do czego pijesz ale w życiu są priorytety i zobowiązania nadrzędne. jeżeli kooorfa włąśnie kogoś nie reanimujesz to skończ sie ośmieszać

Gość gość
mam ci tu kodeks stworzyć żebyś sie nie dopatrywał paradoksó w oczywistosciach? paragrafy i procedury?

Gość gość
jak nie szanujesz włąsnej rodziny bez względu na ich stosunek do ciebie to nikt ich nie będzie szanował. jak sie wpakowałeś w jakieś służbowe obowiązki i raktujecie wraz z szefem poważnie to musicie sie nawzajem szanować. nikt nie przychodzi do roboty bo kocha szefa. taka mam nadzieje przynajmniej:D

Gość gość
to układ wzajemnych korzysći jeżeli zastanawiasz sie czy ci szef da wolne z powodu śmierci ojca to powienieneś sie zwolnić dla dobra firmy. ja bym takiego człowieka nie zatrudnił pomimo pozornych korzyści jakie pozornie przynosi.

Gość gość
a jak nie sie nie szanujecie w rodzinie to byle koooorfa za unijne dotacje przekiwerowane w jej strone zgodnie z umową o przyszłym podziale zysków z przekiwrowującym może z tobą robić co chce. we tkich cyganów. nie mówie że mi sie podobają ich tradycje ale akurat na rodzine mogą liczyć

Gość gość
ale nigdy nie jest za późno. w sobie też nosisz przyszła rodzine. rób tak żeby ich przyszłośc nie była koszmarem

Gość gość
druga kwestia jest taka, że po co ktoś zakłada działalność skoro nie rozumie ze chodzi o przyszłość? kto mógł wyjść za człowieka który uważa że ma mozliwość decydowania o tym czy ktoś ma wziąć wolne bo ojciec umarł? o jakies bydło

Gość gość
jestes aż tak niezbędny? bez jaj. i szefu z taka lekkomyslnością mówi ci o tym ze w zasadzie to wszystko zawdziecza tobie i chyba przepisze dorobek po śmierci na ciebie?:D ludzie kooorfa przecież to sa elementarne kwestie

Gość gość
wiecie czemu was o tym nie uczą? zeby was tanio kupic

Gość gość
ale oni też juz poszli pod młotek

Gość gość
Mój tata umarł tydzień temu, pokazujesz pracodawcy akt zgonu i dostajesz urlop okolicznosciowy.

Gość gość
a czego was ucza o sie wystarczy przejechac do pierwszego lepszego kołchozu. niby to jakaś bardziej zaawansowana forma małych rynkowych pierwotniaków zaczynających od podstaw ale tak naprawde to wszystko sie w końcu obróci przeciwko nim.

Gość gość
w każdym planie jaki realizujecie i nauce jaką przyjeliście na tych jepanych durnych studiach tkwi zalażek waszego upadku. znaczy obecnie to nie jest zalażek tylko upadek w prawie dojrzałej formie:D

Gość gość
wystarczzy troche poczekac az to jepnie aż sie powykańczja padlinożercy, zaszyć sie gdzieś i wyjść po łupy. tzn jeżeli akurat tylko o łupy wam chodzi

Gość gość
a jakby szefu oprócz funkcji reprezentacujnej od czasu do czasu kogoś zastąpił to też by mu na zdrowie wyszło

Gość gość
chyba ze kooorfa sie wstydzi tego co produkuje czy jak

Gość gość
to też niezły sposób na wyseekcjonowanie pracowników pasożytujących na innych na tyle głupich żeby wziąc szefa za frajera.

Gość gość
a jest odwrotnie. kooorestwo donosicielstwo l*******gizm nikomu nie można zaufać. "dziel i rządź" tego też was uczą.

Gość gość
tasma kooorfa henry ford kooorfa a wy łykata jak pelikany

Gość gość
ochrona przeszukania policja. kooorfa. ci jak sie ojawią to już sie nie otpiertola i następne koszta

Gość gość
To jest praca w piekarni, praca, z której ludzie uciekają ale nie oto chodzi. Jak ktoś ma L4 to oni chcą nawet, by pracownik na tym L4 przyszedł do pracy. Teraz chce wykonać telefon do pracodawcy i nie wiem co mi powie.

Gość gość
sanepid seo eo standardy szpiegostwo przemysłowe cięcie kosztów 'bankructwo" ewakuacja na hawaje i przejęcie biznesu

Gość gość
zewnetrzny marketting zewnetrna ksiegowość modernizacja sieci internetowej spece od IT spece od IT spece od ego spece od tamtego koorfa a ty siedzisz i nie panujesz nad sytuacją

Gość gość
dyrektor z japoni ochrona ze skandynawii zwonienia redukcje agencje pracy przerzucanie kosztów, latanie po świecie z z produkcja opłacanie politycznych koooref układy z służbami. a ixta koorfa w c***j. kto by se chciał tak życie spiertolić?