Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

radio zet szydlowa obciąża emerytów

Polecane posty

Gość gość

że ten rok będzie trudny bo obniżony wiek emerytalny, a jak za darmo tj. za pieprzenie się i rozmnażanie daje po 500 zł od zrobienia jednej sztuki bachora to jest dobrze, to już nie obciąża budżetu. Emeryci zapracowali na swoje emerytury i oni mają pieniądze i niech kuźwa cholerny, pieprzony rząd odda mi te moje odłożone pieniądze po 40 latach pracy i się ode mnie odpieprzy.

Gość gość
Kopacz powiedziała Polska jest Kobietą, Szydło dała 500+ kobietom

Gość gość
a ja szukam dobrego prawnika który wystąpiłby o odszkodowanie od skarbu państwa dla mojej matki, bo własnie takim obciążaniem ją przez rząd, że przyczynia się do upadku kraju pobierając emeryturę po 40 latach pracy oraz przekazywaniem dla młodych, że starsi są obciążeniem dla kraju gdzie młodzi traktują emerytów jak zbędny balast boi się wychodzić z domu, zamknęła się w sobie i płacze, że jest nikomu niepotrzebna, ze przez to, że żyje kraj podupada finansowo.

Gość gość
Gosc 10.24,dobrze piszesz. Ale by były jaja,to by była dopiero sprawa. Zeby faktycznie ktos takie cos poprowadził. Musiałby byc prawnik anty pis.

Gość gość
też tak uważam,

Gość gość
PIS zabral mi pieniadze z OFE, ktore place od 1999 roku. Dlaczego nikt mnie nie spytal o zdanie? To jest swinstwo...