Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wody płodowe

Polecane posty

Gość gość

Dziś ok 5 rano obudziłam się z mokrymi majtkami. Czyste,bezzapachowe tyle że mokre. Czy to mogą byc wody plodowe? Od tego momentu nic więcej się nie dzieje. 37 tydzień ciąży.

Gość gość
Tylko majtki mokre czy inne rzeczy też?

Gość gość
Tylko majtki

Gość gość
Nie wiem czy może tak być że te wody nie sączą się caly czas tylko tak co pare godzin?

Gość gość
Odpowie ktoś?

Gość gość
Ja jestem w 16 tyg i czasem np wczoraj poczulam ze mam mokra bielizne, tez wydzielina byla wodnista i bezzapachowa i przez mysl przeszlo mi czy moze cos jest nie tak, moze to wody plodowe, bo tak duzo sluzu? I powiem wam ze chociaz bylam w ciazy nie wiem jak wygladaja wody plodowe bo pecherz przebili mi jak lezalam juz na porodowce. Autorko moze to sluz podobno w ciazy to normalne. Obserwuj ruchy dziecka jak sie zmniejsza beda inne to jedz na izbe przyjec, a jesli nic sie oprocz tego nie dzieje to narazie poczekaj.

Gość gość
Oprócz tego nic się nie dzieje. Ruchy takie same,żadnych bólów. Ale wątpię,że to byl śluz,raczej myślę wody czy mocz,bo może mimowolnie popuściłam przez sen,ale nigdy mi się tak nie zdarzyło. Ale gdyby to byly wody to chyba do tej pory sytuacja by się powtórzyła.