Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przy kawie

Polecane posty

Gość gość

Ma ktoś ochotę porozmawiać o wszystkim i o niczym?

Gość gość
Pije właśnie trochę mocna .

Gość gość
Kawa to trochę przewrotne stwierdzenie. Ale ...jesteś kobietą czy mezczyzna?

Gość gość
Kobieta .

Gość gość
Więc takie "babskie" tematy do poruszenia. Czemu w niedzielne popołudnie spedzasz czas na forum? A dzieci, mąż, chlopak?

Gość Arecki446
ło. Widzę ciekawie zapowiadający się temat. Mogę się dosiąść?

Gość gość
Tematy mogą ewoluowac. Trzeba rozmawiać. Zawsze jest to z pożytkiem dla każdego rozmówcy.

Gość z kawusią
Leżę w łóżku cały dzień ponieważ jestem przeziebiona.

Gość z kawusią
Jakie macie warunki na drogach ? Jest ślisko?

Gość gość
Ciężkie chwile. Godziny lecą, a dobra kondycja nie chce wracać. Opiekuje się ktos Tobą, czy jesteś zdana na siebie?

Ostatnio znalazłam bardzo fajną stronę: http://www.corobic.pl/ zainteresowałam się nią z tego względu, że mam 8letniego braciszka i czasami fajny było by zapewnić mu jakąś inną dodatkową rozrywkę :) oraz możliwość nauczenia go czegoś nowego. Na stronie jest wiele ciekawych propozycji dla dzieci :) odnośnie dodatkowych zajęć, zobaczcie sami :) myślę, że na pewno Was zainteresuje :)

Gość gość
Jakos daje radę. Staram się szybko z tego wyjść ale same chęci to za mało. Potrzeba czasu i to uwiazanie w 1 miejscu mnie trochę wkurza.

Gość gość
Arecki, nie wiem czemu, ale czuję, ze jesteś szczęśliwym czlowiekiem, spełniającym swe marzenia, usmiechnietym może nawet dziadkiem. Przerwij, mam dużo do napisania. Nie jestem wróżką. Takie odnoszę wrażenie, a może wyobrażenie. Chyba rozpedzilam się.

Gość gość
Ja mam pytanie. Czy po 40 tce zmieniło się jakoś Twoje życie, Ty sam, nastawienie do świata ?

powiem tak. Owszem. Jestem szczęśliwy. Mam wspaniałą żone, dzieci odchowane i robią na siebie, dziadkiem jeszcze niejestem, choć jak byłem w wieku mojego najstarszego to on już komara chciał (komar to taki motorower). W życiu osągnąłem może nawet więcej niż myślałem, tylko trochę zdrowie zaszfankowało. Od czasu gdzy już dziec***ilnować, to z żonką robimy sobie wekhendowe wypady na rybki. Wypływamy sobie, radio gra i wswaniała cisza w koło. A jak wspaniale pachnie rano kawa na wodzie. Polecam.

Gość gość
kto pije kawę? Pozdrawiam wszystkich. Arecki.

Gość siwyedek
Monster Trucks 2017 CAŁY FILM Ogladaj 0NLINE na >http://24filmyonline.pl?u=Monster_Trucks_2017 Zafascynowany motoryzacją chłopak konstruuje własną wersję Monster Trucka. Gdy z podziemnych głębin w pobliskiej rafinerii wydostaje się niezwykłe stworzenie, Tripp znajduje sposób na zmianę dotychczasowego życia.