Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość :(

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż od jakiegoś czasu utzymuje kontakt z jakąs laską.Od samego poczatku do tego sie nie przyznawał do puki sama sie nie domyśliłam.Wczoraj późnym wieczorem ktos do niego dzwonił,nie odebrał.Pytałam kto to to odpowiedział ,ze jakis Zbyszek.Jak zasnął zobaczyłam smsa od Zbyszka-Ok to pa buziaki.Rano jak naciskałam przyznal sie,ze to ona.Mimo,ze kilka miesiecy temu zapewniał mnie ze juz ze soba nie utzymuja kontaktu.Ona na niego leci bo własnie kiedys sam sie do tego przyznał.Co mam o tym myslec?Juz nie mam siły :(.Jesli ktos ma zamiar pisac typu-a co nas to obchodzi to lepiej niech nic nie pisze..

Gość gość
Zostaw c***a!

Gość gość
jestesmy 7 lat po ślubie i mamy córeczke :( ale to wszystko ,te jego kłamstwa juz mnie przerastaja :(

Gość gość
A młodzi jesteście?

Gość gość
On 30 a ja 28

Gość gość
"do puki"

Gość gość
Yhy fajnie

Gość gość
Mam jeszcze pytanie.Czy może powinnam napisać do tej dziewczyny narzeczonego?czy wie o ich kontakcie?czy tez ona z niego robi glupka?bo jakoś mam ochote tak zrobic ale sama juz nie wiem?dziewczyny doradzcie.

Gość gość
Powiem Ci z własnego doświadczenia, ze to ze do niej napiszesz nic nie da.Ja mieszkałam z facetem 9 lat, a dowiedziałam sie iż umawia sie z innymi kobietami opowiadając ze jest samotny.Tez próbowałam pisać do tych kobiet.Jeszcze dostawałam awantury, ze psuje mu kontakty.

Gość gość
ja do niej tez pisałam juz kiedys i nic nie dało...pytam czy napisać do jej narzeczonego?

Gość gość
Czy maz kiedykolwiek Cię zdradził? Okłamał? Możesz mi ufać? pogadaj i powiedz że chcesz by zerwał kontakt. Nie jecz tylko stanowczo pogadaj. Powiedz ze wolisz dmuchac na zimne ze macie dziecko. Po pewnym czasie sprawdź Czy to zrobił. Jak oszuka to jest problem i pewnie niwiele zrobisz, a jak zerwie kontakt to zyj dalej...

Gość gość
Po co pisałaś do niej? Co napisałaś? To bez sensu!

Gość gość
my to juz przerabialismy we wrzesniu.Obiecał mi ze zerwie z nia kontakt.Dopiero w sonote zobaczyłam ze nadal ona do niego dzwoni i utrzymuja kontakt a on ja w tel miał podpisana jaka Zbyszek..czyli nie dotrzymał słowa..jakos bardzo mu zalezy na kontakcie z nią.

Gość gość
orzyznał mi sie ze ona na niego leci.Wydzwaniała do niego..i napisałam do niej czy mogłaby sie od niego odpieprzyc on o tym wiedział bo mu powiedziałam po fakcie wtedy powiedział ze zerwie z nia kontakt...ale mnie okłamał...pewnie potem jakos sie tłumaczył za mnie jednym słowem zrobił ze mnie głupka :/ to co ja mam robic?juz sama nie wiem:( nie moge normalnie funkcjonować ;(