Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Marcelina2017

Szef

Polecane posty

Witam serdecznie, Nie wiem od czego zacząć,ale chyba od początku będzie najlepszym rozwiązaniem. Mianowicie mam 25 lat,pracuję już ponad 3 lata w tej samej firmie. Mam dwóch szefów ojca i syna. Z czego wydaje mi się,że z nimi oboma mam dobre stosunki jak na szefów z pracownikiem. Ten starszy traktuje mnie jak swoją córkę co naprawdę jest dla mnie bardzo miłe i staram się jak mogę w pracy. A z kolei z tym młodszym hmm no właśnie... Jest atrakcyjnym mężczyzną,inteligentnym, imponuje mi ale ma żonę,dziecko i jest starszy ode mnie o prawie 10 lat. Tylko nie traktuję go jako szefa bo naprawdę rozmawiamy ze sobą o wszystkim tzn.głównie on coś opowiada co mu się kiedyś przydarzyło lub po prostu żartujemy. I ostatnio miało miejsce sytuacja taka,że dawno już mieliśmy okazję ze sobą rozmawiać i sam zaczął temat i wyskoczył z tekstem 'Ja się za Panią tak stęskniłem a Pani nic nie mówi'... zamarłam i odpowiedziałam tylko tyle,że chyba grypa mnie bierze i za bardzo nie mam siły... i od tamtej pory nie rozmawiałam z nim o tym,co mam zrobić zapytać co miał na myśli dokładnie ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować