Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż znów pisał do jakieś lali to już nie ma sensu

Polecane posty

Gość gość

Chyba czas najwyższy spakować mandaty i wynosić się. To już któryś raz z kolei kiedy przyłapuje go na tym jak pisze do jakiś bab że są śliczne itd tzn on kasuje wszystko i czasem uda się mi coś zobaczyć. Dałam mu w pysk i kazałam się wynosić bo nie chciał ani dać mi samochodu ani mnie odwiezc do mamy. To już nie ma sensu, jeśli nie szuka sobie kogoś na boku to po co robi to notorycznie. Jakiś czas temu przy takiej samej sytuacji powiedziałam mu że następnym razem będzie koniec a i tak to zrobił. Szkoda mi strasznie bo nigdy się nie spodziewałam

Gość gość
Fajnego męża sobie wybralas. Olej idiote!

Gość gość
Ej...przed chwilą gościa z kwitkiem odesłałam zajętego,na pewnym portalu,napisałam,że niech swoją panią komplementuje,bo widzę,że zajęty i zablokowałam.Tacy są g****o warci

Gość gość
Spakuj się, bo szkoda twojego życia na frajera. Uważam, że lepiej być samej niż z kimś takim. Macie dzieci? Jeśli tak, to być bardzo silna. Powodzenia.

Gość gość
dziś moze to własnie mąż autorki?

Gość gość
Najpierw robią to z ciekawości, dla zabicia czasu, dla adrenaliny a później jest to choroba, uzależnienie, uważam że z tego g****a samemu się nie wyjdzie. Kochasz męża możesz walczyć ale radziłabym ci żebyś spierniczała póki jesteś młoda.

Gość gość
Takie pisanie to pierwszy krok do zdrady. Fizycznej, bo emocjonalna juz nastapila.