Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odegrałyście się na facecie, który dał Wam nadzieję, a później się wycofał?

Polecane posty

Gość gość
po co jego strata

Gość gość
Moj ex mnie zdradzil i oklamywal. Nic nie powiedzialam. Po prostu zerwalam kontakt. Jakis czas temu odezwal sie i zaprosil na spotkanie.oczywiscie sie zgodzilam:) Na spotkanie przyjechal w nowych ubraniach zmienil styl i nowym samochodem. Jakie bylo jego zdziwienie gdy podeszlam przywitalam sie z usmiechem. Wypilam z nim kawe ani slowem nie pisnelam o tym co zrobil. Caly czas bylam mila kolezenska. Na odchodne przytulilam go i zyczylam mu wszystkiego dobrego w zyciu;) jego mina? Bezcenna. Nie potrafil wydusic z siebie slowa :)

Gość gość
Byl mega zdziwiony ze nie olacze nie krzycze i nie prosze by wrocil. Jego ironiczny usmieszek ktory mial przez lata dziwnie zniknal i o to chodzilo.

Gość gość
kobieta z klasą :) zobaczył kogo stracił i to napewno mocniej zabolało

Gość gość
Czyli dobrze że cię zdradził. Nie ma się czym przejmować bo jesteś mściwa. Po co mu ktoś taki. Zrobiłaś mu przysługę.

Gość gość
08:39 Koleżeńską postawę nazywasz mściwością? Proszę, już się pojawili zdrajcy i oszuści, broniący takich samych jak oni. Dziewczyna potraktowała go nad wyraz uprzejmie.

Gość gość
Nie jestem msciwa:) po prostu uwazam,ze skoro odszedl to jego wybor.Nie mam pretensji. Ja zyje dalej . A jego traktuje normalnie tak jak wszystkich. Domyslilam sie ze spodziewal sie czegos innego poniewaz byl bardzo zmieszany. No ale coz chcial rozstania to je ma :)

Gość gość
Po spotkaniu wyslalam mu smsa ze dziekuje za mile spotkanie. On tez mi podziekowal i przebakiwal cos o nastepnym ale nie reagowalam na to. I zamilkl:)

Gość gość
Dlatego cię zdradził bo już wcześniej wiedział jaka jesteś. Spotkał się z tobą bo myślał że może zmieniłaś się na lepsze. Teraz może spokojnie cię olać.

Gość gość
I naprawdę tak po prostu splynelo to po ciebie co zrobił?

Gość gość
08:58 Narcyz. Każdy narcyz kończy sam.

Gość gość
Ja nie jestem sam i nie zanosi się na rozstanie.

Gość gość
08:58 Czy ty masz w ogóle jakąkolwiek inteligencję emocjonalną?

Gość gość
Mam a co ?

Gość gość
Zanosi się, bo narcyzi nie umieją utrzymać żadnego związku. Oszukują, zdradzają i źle traktują każdą swoją partnerkę. Miłość nie jest dla takich egoistycznych, zapatrzonych w siebie dupków, którzy używają innych ludzi tylko do zaspokojenia swoich własnych potrzeb.

Gość gość
Moja kobieta nie ma zamiaru się ze mną rozstać.

Gość gość
09:11 Nie masz. Jakbyś miał, to byś się wstydził tak w ogóle pisać.

Gość gość
9.02 Tak .Naprawde spłyneło po mnie to co zrobił. Kiedys bardzo mi na nim zależało,ale gdy dowiedziałam sie o zdradach i kłamstwach doszłam do wniosku ,ze takiego faceta nie chce. Natomiast nadal lubie go jako człowieka. Bez problemu moge miec w nim kolege . Chetnie wypije z nim kawe ,porozmawiam. Ale to tyle i ąz tyle. Obecnie jestem na etapie szukania miłosci i wiem ,ze kiedys znajde:)

Gość gość
09:14 Nie wiesz tego. Jakby przeczytała te posty, to by cię rzuciła, chyba że też empatię i inteligencję emocjonalną zna tylko z cudzych opowieści.

Gość gość
Ja nie mam się czego wstydzić ty tak.

Gość gość
09:19 Masz czego się wstydzić, a innego gościa (mnie) nie oceniaj, bo nie masz na czym się oprzeć. Te posty są nie do przyjęcia, taki z nich bije egoizm.

Gość gość
Mnie rzuci bo ciebie ktoś zdradził ? Widocznie nie byłaś warta wierności.

Gość gość
8.58 koles ewidentnie ma problemy z sobą. Założe sie ,że jest to zwyczajny prawiczek który zniesc nie moze ,ze żadna go nie chce. Po co z nim dyskutowac? To jakis pustak

Gość gość
Dziewczyny nie reagujcie na wpisy tego oszołoma. Po co polemizowac z idiota:)

Gość gość
09:23 Jestem gościem w temacie. Każdemu należy się wierność i uczciwość albo odejście, a nie zdrada. Ty ze swoim podejściem do innych nie jesteś warty zupełnie nikogo. Nie masz w ogóle inteligencji emocjonalnej. Zero, totalna pustka i wydmuszka. Wykorzystujesz ludzi, jesteś egoistą, zdrady i oszustwo są dla ciebie ok, a koleżeńskie potraktowanie po rozstaniu to zemsta na kimś, kto zdradził. Nie masz żadnej inteligencji emocjonalnej. Nie wszystko się obraca dookoła twojej doopy.

Gość gość
Opieram się na faktach które sama napisała.

Gość gość
Zdrada nie jest ok. Bycie nie wartą wierności nie jest ok.

Gość gość
Kolego opierasz sie na faktach? To ja Ci powiem jakie są fakty. Mianowicie facet przez 4 lata miał u mnie wszystko. Wsparcie ciepłe słowo. To ja go wyciagnełam z dołka gdy jego była zona zrobiła z niego wielkie zero. To ja go pocieszałam i to ja przy nim byłam przez 4 lata. I skoro uważasz ,że dobrze zrobił ze mnie zdradził. To bardzo Ci współczuje toku myslenia. A ,że teraz gdy zdradził mnie traktuje go po kolezensku? No cóż widac nie każdy jest podly .

Gość gość
09:29 Opierasz się na faktach, ale piszesz z perspektywy narcyza. Narcyzom chyba powinno się współczuć uszkodzonego mózgu, lecz nie dopuszczać ich do siebie bliżej, bo tylko wykorzystają, oszukają, zdradzą, sponiewierają i na koniec się zemszczą za nic, a czyjąś koleżeńskość nazwą zemstą.