Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlotymazur

kocham jedną kobietę

Polecane posty

Gość zlotymazur

To dziwne, najpierw rozstaliśmy sie nagle, ona była młodziutka, ja starszy o 5 lat. Potem obwiniałem się o to, nic mnie już nie cieszyło , przestałem dążyć do czegokolwiek,żar uczuć i tęsknoty palił mnie, próbowałem znieczulić ten ból, podłamałem się,, szukałem wsparcia w grupach i psychologach. I minęło 9 lat. Dziś mam prawie 31 lat, ciągle zmieniam pracę lub w ogóle nie pracuję, wypaliłem się, czuję się jak bezdomny, tułam się, zar we mnie wypalił emocje, czy da sie to jeszcze zmienić? jak? Ona zajęta lat 6, spotykają się, mają pasje, wygląda, że między nimi ok a ja nie mam pojecia, jak poczuć coś do kogoś innego

Gość gość
s*******laj psie. myslisz ze mnei to rusza

Gość zlotymazur
Nie obchodzi mnie to, czy cię to rusza kocie. szukam raczej kogoś, kto może byl podobnej sytuacji, i sobie poradził w jakiś sposób. Żal tu nic nie da. Wystarczająco długo trwał. Teraz musi wszystko się zmienić. Innej drogi nie ma. Stara droga juz jest zamknięta.

Gość gość
ja mam byc niby tym facetem niepracujacym ? sram na twoje pseudo posty za 20 gr psie. myslisz k****o ze mnie oszukasz :D nie ze mna te numery jelopie :D

Gość gość
Mam podobnie i chyba też przez całe życie będę cierpiał

Gość gość
Jak ona ma na imie?

Gość zlotymazur
Hahaha rozsmieszyles mnie kocie, Przyznaj się, nie jesteś do końca normalny ; ) Wiem ze tak Tak na prawdę jesteś małym zaszczutym czlowieczkiem z kompleksami, jedyne ujście dla twoich emocji to te forum. Zawsze interesowały mnie psychiczne przypadki . Bo są ciekawe do obserwacji . Lubię takich ludzi jak ty, bo tak na prawdę bronią się przed ludźmi, boją się ich, ale nikomu krzywdy nie zrobią. Są słabi. Ukrywają to.

Gość zlotymazur
Ma na imię Ola. Piękna i urocza Ola. Niestety potrafi też być dumna i waleczna. Trudno jej dorównać, bo nie lubi słabości, a słaby mężczyzna to słaba inwestycja. Ma ducha sportowca. Jest solidna i ciągle szuka wyzwań, dzieli mężczyzn na dwie kategorie. Tych, którzy są wyzwaniem i kumpli. Bo mężczyzn dookoła niej pełno. Ma do nich dystans i nie ma natury intrygantki.

Gość gość
A jednak! Na coś się te grupy i psycholodzy zdali :O Polubił psycholi..

Gość zlotymazur
Poznałem wielu ludzi. Alkoholików, hazardzistow, narkomanów, uzależnionych od chorych zwiazkow ,prostytutek, niektórych znanych- a niczym się nie różniących od innych. Wartościowych osob, po różnych doświadczeniach.

Gość gość
A piękna Ola poznała się na Tobie i odeszła. Bez wspomagaczy :)

Gość zlotymazur
Wystarczy mi ze sam sobie wrzucam takie teksty codziennie. Nie musisz mi w tym pomagać. Oczekiwałem od tego forum choćby konstruktywnej krytyki lub rad. Ale może to nie to miejsce. Nie mówię o sobie, że jestem idealny, dlatego szukałem wsparcia. Ale głęboko wierzę, że mogę jeszcze doświadczyć uczucia takiego jak wtedy. Bardzo chcę.

Gość gość
Skoro bardzo chcesz i w to wierzysz, to może a nawet powinno się udać. Jednak najpierw uporaj się z porażką i zacznij zmieniać świat od siebie. Na konstruktywne rady w tym miejscu nie licz , nikt nie wie o Tobie tyle co Ty sam

Gość zlotymazur
Dzięki, bardzo doceniam Twoją odpowiedź gościu 23:15 Długo nie chciałem tego przyjąć do wiadomości. czas dotkliwie musiał mi to pokazać Może usunąć ją usunąć z Facebooka, który daje mi iluzję znajomości i możliwość katowania się zdjęciami z jej chyba ułożonego już życia.

Gość gość
tu pełno hien byle komus dokopać by samemu się lepiej poczuć