Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polisa w razie śmierci rodzica

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym wykupić polisę żeby moje dzieci po mojej śmierci miały jakieś zabezpieczenie finansowe. Gdzie i jak to załatwić?

Gość gość
Ubrzpieczenie grupowe na zycie w zakladzie pracy

Gość gość
podbijam

Gość gość
Podbijam bo również mnie to interesuje .Mi bardziej zależy na takim prywatnym a nie grupowym w zakładzie pracy

Gość gość
W każdej ubezpiecczalni. Od PZU po te wszystkie metllify.

Gość gość
Ja i maz mamy po 200tys w avivie, moja mama byla kiedys agentem wiec nas poprowadzila, skontaktowala z nami agenta itd, ale jak chcesz sama to chyba wystarczy przejrzec oferty i wybrac firme i zadzwonic na infolinie albo popytac znajomych. No i uwazaj bo oni maja gadane, latwo sie dac namowic na dodatkowe polisy, my w koncu placimy 2x wiecej niz zakladalismy, ale wtedy matka mi wiercila dziure w brzuchu ze warto, ze trzeba i teraz zal zrezygnowac po latach. Mamy jeszcze od pobytu w szpitalu minimum 5 dni (lezalam w razy po 4 haha) i od kilkudziesieciu chorob.

Gość gość
Lezalam 2 razy po 4 dni*

Gość gość
Ubezpieczenie grupowe to dobry pomysł jak boisz się o złamaną rękę a nie zabezpieczenie dzieci na wypadek śmierci. Idź do firmy ubezpieczeniowej i wykup takie ubezpieczenie. Koszt jest liczony indywidualnie i zależy od twpjegobwieku stanuvzdrowia i czynników ryzyka. Ja płacę 200na 3 miesiące i mam w tym ubezpieczenie na życie na 200tys. + ubezpieczenie od poważnych zachorowań.

Gość gość
-a jak to wygląda gdy już się jest poważnie chorym? Chcą ubezpieczyć?

Gość gość
Raczej jest takie pytanie czy w momencie podpisywania umowy jest się chorym i wymienione są różne choroby w razie w .....mogą sprawdzić historie choroby

Mamy różne ubezpieczenia m.in. na wypadek śmierci czy osierocenia dzieci, od następstw nieszczęśliwych wypadków, zapewniające wypłatę świadczenia dziecku po osiągnięciu pełnoletności. Zachęcam do kontaktu z jednym z naszych agentów. Na pewno będzie mógł zaproponować ubezpieczeniem, które spełni oczekiwania oraz zabezpieczy Was na przyszłość.

Gość Gosiaczek553
Na rankomacie masz też porównywarkę polis, warto sobie przejrzeć bo czasem wciskają kit żeby tylko sprzedać a potem się okazuje że połowa to ściema