Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Waga po porodzie

Polecane posty

Gość gość

Jaka macie panie wage po ciąży. Ja przytylam 9 kg. Dziecko wazylo 3 kg. Jeszcze jestem w szpitalu na razie sie nie wazylam . Ciekawa jestem ile mi zostało. Maly brzuch jeszcze mam.

Gość gość
Wazylam na początku 48 kg, w ciazy przytylam 57 kg. Dziecko wazylo 3kg . Zostalo mi jakieś 3kg ale to stracilam w ciagu miesiaca po porodzie.

Gość gość
Ja wazylam na początku 46 kg a na koniec 53 kg wiec łącznie przytylam 7 kg. Do domu wróciłam i wazylam 47 kg wiec tylko kg mi został

Gość gość
Wazylam 50 w policzek ciazy 60 , xgubilam 5 Wazylam 55 att jak wrocilam do pracy to schudlam do 47

Gość gość
Wszystkie tak malo przytylyscie. Ja wazylam 53, obecnie w 17 tyg juz 58. Nie jem za dwoje.

Gość gość
Z córką waga startową 64kg na koniec 80kg . 3niesiace później 66kg. Z synem 62start porodówka 83kg. Po 4miesiacach 65kg. Bez diet. Bez karmienia piersią. Samo spadło.

Gość gość
Przed pierwszą ciążą ważyłam 62 kg, przytyłam 11, do domu po porodzie wróciłam z 63 kg, syn ważył 3180g. W ciągu 2 miesięcy spadłam do 58 kg. Druga ciąża start 59 kg, przytyłam 10 dojście do wagi zajęło mi 3 miesiące. Miałam 2 cięcia cesarskie. Karmilam piersią przez rok.