Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasmanteryjna dziewczyna

Czy podczas przymiarki stanika brafitterka jest caly czas obecna?

Polecane posty

Chodzi mi o to czy brafitterka musi widziec moje cycki? Czy jesli powiem zeby na chwile wyszla albo chociaz sie odwrocila to bedzie to dziwna prosba? Mam swoje powody by nie obnosic sie ze swymi piersiami a tak sie sklada, ze musze miec bielizne szyta na miare i tak musi byc.

Gość gośćj
Ja jestem brafitterka Najpierw Cie zmierzy. Piszę biustem i na linii biustu- w staniku. Następnie obejrzy czy wszystko się dobrze układa. Nie ma się czego wstydzić :) To nasza praca i codzienność. Nie patrzymy na nic innego jak na biust Reszty Ciała nie zauważam- bynajmniej ja.

Gość gość
Autorko jesteś dziwna przecie jak ma wziąść miarę z ciebie musisz być chodz przez chwilę w negliżu żeby miła szansę wymierzyć a potem przymiarka ale masz problemy ps ona już widziała nie jedne cycki do pasa ja to nie rusza

Gość gość
Wymiary Zawsze! Wymierzamy w staniku typu clasic- z wyciąganymi poduszkami. Bez stanika, piersi ( w wiekszosci) są delikatnie niżej. A wiec miarą była by nie precyzyjna. Wiem o czym pisze. Jestem doświadczona Pamiętaj, pierwsza miara nie musi być ostateczna. Pod uwagę bierze się też fason. Jest kilka zależności.

Juz po przymiarce. Alez sie wstydu najadlam. To byl kolejny taki przypadek w moim zyciu. Mam taki dziwny problem ze soba, ze jak mam odkryte piersi i jest ktos obok obecny czy to na prysznicy po fitness czy w szatni po zwyklym wuefie czy na saunie (raz sie dalam namowic i wiecej nie pojde) to nie wiem czemu suti mi twardnieja. Jakas glupia przypadlosc ale wyglada to debilnie jakbym byla podniecona. Wystarczy pare chwil nagosci i suty juz nabrzmiale :O Jak jestem u lekarza to tylko miseczke biustonosza unosze i zaraz zakrywam zanim zacznie sie to dziac ale kiedys musialam sie rozebrac calkiem do pasa bo bylo robione przeswietlenieklatkie piersiowej do badan okresowych. Ledwo zdjelam koszule i od razu sztywnienie a lekarka to przeciez widziala. Bosz czulam sie jak przylapana lesbijka choc nie jestem les. Nie wiem czy tylko ja tak mam czy inne tez. Dzis u brafitterki to samo. Ona mnie dotyka mierzy a ja stoje jak glupia z twardniejacymi szybko cycami.