Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młodszasiostraa

MOJA SIOSTRA I JEJ PODEJŚCIE DO ŻYCIA

Polecane posty

Gość Młodszasiostraa

Dzień dobry. Moja siostra ma 29 lat i zauważyłam że od tak 3-4 lat jest wiecznie nie zadowolona. .Do wszystkiego podchodzi z miną, wszyscy robią zle według niej, robi z igły widły np jak rozmawia się o rozmiarach ubrań to wpada w jakiś dziwny amok i mówi że nie powinno być rozmiarów XL itp że jak można doprowadzic się do takiego stanu żeby takie rozmiary nosić, rodzice jak się zeszli znowu to zachowywala się jak 13 latka że po co znowu się zeszli, czepia się mnie nawet ze jestem 5 lat z narzeczonym a że ślubu jeszcze nie planujemy i ze pewnie szybko się rozstaniemy jak wszystkie pary które są długo ze sobą bez ślubu ,mówi że ma wspaniałego męża,który szybko wszystko zrobił oświadczyny ślub dziecko. .do mojej siostry się buntuje ze z żadnych chłopakiem jej nie wychodzi (to nie jej wina na takich trafia) i od razu gada o swoim mężu i o tym jakie to ona ma szczęście. .nikt już nie może jej słuchać na razie nikt jej nic nie mówi co myśli i w ogóle bo jest w 9 miesiącu ciąży i jak się denerwuje to bardzo płacze ,krzyczy i krew z nosa jej leci. ....Jak myślicie po porodzie porozmawiać z nią na temat jej zachowania? ?

Gość Młodszasiostraa
Proszę o odpowiedzi. ...

Gość gość
Musisz koniecznie porozmawiać z siostrą, co to za kobieta że ze wszystkim jest na nie. .niech taka pewna nie będzie też swojego związku bo ludzie rozstaja się nie raz po 50 latach ;/

Gość Ewakuacjaa
Nie powinna was tak traktować facet może odejść a siostry zawsze zostaną, przykra sprawa powodzenia Ci życzę kochana

Gość gość
teraz mogą jej buzowac hormony, ale jeżeli zachowuje sie tak na codzień to prędzej czy później zostanie sama i jej frustracja

Gość Młodszasiostraa
Ale ona nie tylko w ciąży tak się zachowuje, wcześniej też się tak zachowywała

Gość gość
twoja siostra od 29 lat nie powinna żyć, wtedy ty byłabys starsza i nikt by sie ciebie nie czepiał

Gość gość
Odetnij się od niej staraj się żyć swoim życiem. Takie psychologiczne gierki nic dobrego nie przyniosą bo ona tobą manipuluje. Niestety ale w rodzinie to tylko dobrze na zdjęciu się wychodzi jak ktoś ma taki charakter jak twoja siostra to od razu trzeba ukracać i nie dać sobie na głowę wejść i nie ma sentymentów.

Gość gość
Ja z taką osobą ucięła bym kontakty do minimum. Nawet jak jej coś powiesz to i tak to do niej nie dotrze a jeszcze obróci to przeciwko Tobie autorko i nagle to ty będziesz dręczycielką a nie ona. Jak to mówią nie ruszaj g****a bo śmierdzi.

Gość MalinowaMalwaa
15:02 W sumie masz rację. .Muszę zacząć patrzeć na swoje życie