Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Związki

Polecane posty

Gość gość

Na wstępie, nie to nie jest największy problem na ziemi, wiem to ;) Nie wiem czy to ja i moje spostrzeżenia świata są takie głupie czy to z tym facetem jest coś nie tak... Poznałam go już idzie drugi miesiąc. Było okey, ale później stwierdził, że będzie ze mną, ale nie w związku, ale że mu na mnie zależy, ale w trakcie "bycia" ze mną szukał sobie innej. No okey, rozumiem w rzeczywistości nie byliśmy razem, mógł sobie szukać innej, ale kilka spraw. Mi zakazał się umawiać z innymi, dalej byliśmy ze sobą blisko, zachowywaliśmy się jak para i ciągle robił mi nadzieje na prawdziwy związek, bo On wie, że czuje coś więcej do Niego, ale sytuacja znowu się zaogniła jak zaczął mi mówić, że mam ważyć tyle i tyle, wyglądać tak i tak, chodzić w tym i tym, że mam w życiu zachowywać się tak, a nie inaczej i w tedy może ze mną będzie... Zaczęłam się wkurzać i powiedziałam mu, że jeżeli nie akceptuje mnie teraz to może ktoś inny mnie zaakceptuje, a On stwierdził, że każdy facet tak robi.. No i zgupiałam, bo tylko On mi tak mówił. Już pomijając fakt, że On się wkurzał, bo olałam Jego "poleciania" (bo jak On to stwierdził on mi daje rady). A fakt nie zbyt się starałam, bo styczeń spędziłam na nauce do egzaminów... A teraz kompletnie nie wiem co mam zrobić z jednej strony zależy mi na nim, ale jeśli ma tak być to zaczynam mieć wątpliwości co do związku...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować