Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od dwóch dni ciągle o niej myślę

Polecane posty

Gość gość
Ty to z każdym postem pokazujesz, na co Cię stać. Najpierw dorośnij, a potem zabieraj się za związki. Zamiast analizować innych zacznij analizować samego siebie. Dorosły człowiek analizuje przede wszystkim siebie, a dziecko innych.

Gość gość
Ze mną wszystko w porządku

Gość gość
Krecić sie mogą,wazne co ona z tym robi bo jesli jest niedostepna to nie masz prawa jej tak oceniać.To jest krzywdzące.Jak pokazała?

Gość gość
pokazala mi zuzyta podpaske :(

Gość gość
18:32 W marzeniach. Właśnie o to chodzi. Ani siebie nie rozumiesz, ani nawet nie chcesz i nie umiesz samego siebie przeanalizować i zrozumieć. Uciekasz przed sobą w rozmyślanie o innych i w kobiece fora. Szukasz porad obcych, a to nic nie da. Nikt cię tu nie zna, nikt nie zna tej dziewczyny, nic o was nie napisałeś poza kilkoma banałami. Założyłeś temat, w którym nic się nie dzieje poza marudzeniem.

Gość gość
Olałeś ją, widocznie sobie na to zasłużyła, trafi się lepsza.

Gość gość
18:44 I przyszedł następny, który nie wie, czego chce, ale będzie doradzał.

Gość gość
Waszym językiem byłoby to: zajmijcie się swoją własną du/pą. Jak dorośniecie do bycia mężczyznami i będziecie już wiedzieli, o co wam w ogóle w życiu chodzi, to przestaniecie być też takimi bazarowymi przekupami szukającymi atencji na forach dla kobiet. To nie przystoi mężczyznom. Nikt tu nie będzie wiedział, czego wy chcecie i czego chcą te osoby, o których piszecie.

Gość gość
To że kręcą się wokół niej faceci świadczy tylko i wyłącznie o tym że ona ma powodzenie u płci przeciwnej. Wygląda na to że masz z tym problem? Zresztą olałeś ją więc chyba nie powinno Cię to w tej chwili interesować.

Gość gość
Chyba każdy normalny człowiek miałby z czymś takim problem

Gość gość
Przestań o mnie myśleć :(

Gość gość
Autorze po co założyłeś ten temat? Brakuje Ci damskiego towarzystwa?

Gość gość
Nie damskiego, tylko jej

Gość gość
Czekasz aż ktoś pojawi się kto się poda za nią? Bo jej towarzystwa chyba tu nie znajdziesz. Strach się pytać który to już Twój temat, bo przewiduję że nie pierwszy.

Gość gość
To kolejny temat gdzie przez kilka stron kobiety będą namawiać żeby się odezwał a on będzie podawał powody dla których tego nie zrobi, i tak w kółeczko, zatem odzywanie się tu nie ma większego sensu. Pewnie już kilka takich tematów ma za sobą i zabija nudę w ten sposób. Od razu widać że nie ma zamiaru cokolwiek robić ale odpowiada mu pisanie.

Gość gość
Już się odezwały mądralińskie

Gość gość
Ja tak czekam na jego wiadomość Od 5 lat

Gość gość
20.05 A to jej wina?uwierz mi że to jest strasznie uciażliwe dla kobiety jak tacy sie naprzykrzają ciągle.

Gość gość
Ona ma whatsap do też załóż ;)

Gość gość
pewnie ona tez o tobie mysli, zacznij działac, zaryzykuj najwyżej nie wyjdzie , może warto?

Gość gość
Jeśli ona Cię kocha i wie o Twoich uczuciach to uwierz innych facetów będzie traktowała jak powietrze. Skąd wiesz że nie kocha? Powiedziała Ci to prosto w oczy? Poza tym kobieta, która jest w związku też może kochać skrycie innego mężczyznę, ale uczucie stłumić w sobie. Jak Ci to myślenie o niej przeszkadza to albo przestań myśleć albo coś z tym zrób. Co Ci mamy jeszcze poradzić?

Gość gość
22:32 Przeczysz sama sobie. Piszesz "Jeśli ona Cię kocha i wie o Twoich uczuciach to uwierz innych facetów będzie traktowała jak powietrze" A dalej "Poza tym kobieta, która jest w związku też może kochać skrycie innego mężczyznę, ale uczucie stłumić w sobie"

Gość gość
22:38 No i czego tu nie rozumieć? Jak nie powiedział jej o tym, że coś do niej czuje to związała się z innym. Proste jak konstrukcja cepa.

Gość gość
A niech sobie kocha smacznie i zdrowo czego pyszczycie zawistnice

Gość gość
Ja jestem w zwiazku a chyba kocham innego. Z moim obecnym on nie ma wspolnych planow ze mna i ciagle sie rozstajemy i wracamy a z tamtym mimo ze znamy sie tylko przez tel i internet to rozmawiamy rak ze soba juz dwa lata ale sie nie spotkamy bo ja jestem w zwiazku i on tez . Skomplikowane to. Chyba brak nam odwagi

Gość gość
woytku w jakim związku jesteś jak nosiles wora na kafe w sylwestra? toż to jakieś agonijne stadium twojego związku

Gość gość
00:02 W związkach patrzenie razem w tym samym kierunku jest jednak bardzo istotne z praktycznych względów. Gorzej jak ktoś w trakcie trwania związku zmieni kierunek a druga strona tego nie akceptuje.

Gość gość
Ja nie wiem co mam zrobic. Pogubilam sie. Nie chce zranic obecnego faceta ale juz mu nie umiem zaufac ze on mnie kocha i jestem dla niego ta jedyna. Nie czuje sie jego kobieta. On nie chce nawet rozmawiac o wspolnej przyszlosci.nic. a na slowo żona ma strach w oczach

Gość gość
Toksyk.

Gość gość
Ale ze kto toksyk