Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja tesciowa zle na mnie działa. Jej ponury nastroj odbija sie na mnie.

Polecane posty

Gość gość

Jest czasem pomocna ale to rzadko. Przychodzi i tylko narzekanie na wszystko, wychwalanie wszystkich tylko nie swojego syna czy wnuka, ciagle gada o czyms co mnie nie interesuje... Ma 75l. Ja jestem jeszcze mloda i wiele rzeczy mnie cieszy a jak ona przyjdzie to normalnie depresja zaraz. Macie tak moze ze starszymi osobami ? Czy wszyscy sa tacy ?

Gość gość
Sama będziesz kiedyś stara a Twoja synowa będzie w ten sposób pisać o tobie he he he he...

Gość gość
Takie pesymistyczne osoby są toksyczne. Jak przyjdzie, to zajmij się czymś. Posadź ją z herbatką i rób coś, a potem udawaj, że nie słyszałaś. Zagada raz czy drugi i da sobie spokój, albo zacznij jej opowiadać o swoich koleżankach. Jak nie masz obecnych, to o szkolnych. Nazmyślaj ile wlezie. Mów, że tak się zachwycają Twoim dzieckiem i mężem, że jesteś z tego bardzo zadowolona. Powiedz, ze masz z nimi kontakt internetowy i że wszystkie Ci zazdroszczą takiego wspaniałego męża i dziecka.

Gość gość
Jest wampirem energetycznym

Gość gość
Nie wszyscy starsi ludzie sa tacy. Mam w rodzinie kobietke lat 80 i zawsze mozna z nia pogadac, tak zwyczajnie, o byle czym, nie tylko smierc i choroby :/. Twoja tesciowa to typ, ktory ja osobiscie omijam z daleka- takim typem jest tez moja tesciowa ;)