Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój brat i jego wspaniała żona chyba planują dziecko:)

Polecane posty

Gość gość
No ok, nie jest to optymalny czas, niemniej jednak nie jest to zakazane i ewentualne problemy nie będą raczej waszymi problemami, wiecznie rozumiem tego podniecenia u niektórych.

Gość gość
12:07 ja oddałam komórki i cóż w związku z tym?

Gość gość
najczesciej z nudów i braku innych alternatyw do spędzania czasu wolnego.---- rozumiem , ze o sobie mowisz, skoro sie tutaj udzielasz ? :D

Gość gość
Chyba raczej sprzedalas, a nie oddalas. .

Gość gość
no dokładnie siedzę tutaj z nudów, chyba na głowę jeszcze nie upadlam aby się kafeterią pasjonować, siedzę i czytam dla beki, taka rozrywka jak disco polo, generlniei nie słucham, ale wiem,że istnieje, tak samo kafeteria, porad tutaj nie szuka, mądrych dyskusji nie ma, to z nudów dla rozrywki czytam kretynki, takie mam dzisiaj natchnienie. Zaraz poczytam coś ambitniejszego, niestety jestem chora i uziemiona w domu do końca tygodnia, to siedzę w necie. Kafeteria to takie netowy folklor właśnie i nic wiecej.

Gość gość
Oddałam a nie sprzedałam.

Gość gość
Do 11.42 . Ja znam 26 matkę ktora zmarla na raka mózgu zostawiając dwuletnia córkę. Wiec nie ma reguł. Nie każdy wychowa dziecko do pełnoletności. Chca mogą próbować ich sprawa.

Gość gość
No jak co mnie to obchodzi?To mój brat i ta jego żona która kręci nim jak cygan wiatrakiem.Nikogo nie szanuje, oddali się od rodziny i ma mnie to nie ruszać? To taki typ podstarzałej "modelki" która lata świetności ma za sobą, szpony jak u kruka, wiecznie się odchudza, ciągle gdzieś łazi, pracoholiczka, oschła i bardzo niemiła.

Gość gość
Przeciez nie jest twoją żoną tylko twojego brata. Widocznie taka mu pasuje i taka sie mu podoba. Wiec nie znasz brata tak dobrze jak myślisz. Daj im spokój niech żyją swoim życiem jak chcą.

Gość gość
Jak sa tacy bogaci to pewnie surogatke zatrudnia

Gość gość
Taa oddalas takie kity wciskaj glupiemu. Komorki sie sprzedaje nie oddaje. Dla hajsu swoje geny w swiat puscic to trzeba miec gnoj nieporozrzucany pod kopułą. :o

Gość gość
Faktycznie, ale jest zacofanie w tyk kraju, nie widzę tego na co dzień bo mieszkam w dużym mieście i mam cywilizowanych znajomych, ale aż strach pomyśleć co się dzieje w pipidówkach.