Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba nikogo nie spotkam już to 3 partner 3 ciąża i odchodze po pije

Polecane posty

Gość gość

Mam już dosyć...mam 2 dzieci, synka z pierwszego związku jak miałam 17 lat i córkę która ma 2 latka z drugiego związku. Pierwszy partner okazał się niedojrzały, drugiego zostawiłam bo poznałam obecnego. Zaszłam z nim w ciąże ale ona zaczał pić. Nie wiem nie mam już sił.

Gość gość
Brak mi slow na twoja glupote!!!!

Gość gość
Zostawiła chłopa dla pijaka. Oczywiście dupsko już musiala wypiąć. Jesteś dziffką.

Gość gość
Już nawet lepiej żebyś nikogo nie spotkała. Oczywiście dla dzieci obecnych i przyszłych lepiej.

Gość gość
ano po tym wiemy, że kobieta sama jest a pół patola, że ma 3 dzieci z 3 obcymi gachami. tak mają tylko patusy albo osoby z problemami psychicznymi (chorujące np.na debilizm). Nie ma wyjaśnienia na taką nieodpowiedzialność i błędne decyzje. Gdybym poznała faceta mającego 3 dzieci z trzema kobietami to nawet gdyby spełniał wszystkie moje wytyczne, nigdy nie potraktowałabym go poważnie. Takie zachowanie świadczy bardzo źle o człowieku i skreśla go u mnie jako wartościową jednostkę. Pocieszę cię autorko, prawdopodobnie znajdziesz kolejnego patusa do robienia dzieci. Masz 500+ więc zawsze przyciągniesz jakiegoś szukającego domu, wiktu, opierunku i rooochania. Weź się za siebie, skończ szkołę i idź do pracy porządnej. Daruj sobie związki bo masz coś z głową - najpierw idź do psychologa i się przebadaj.

Gość gość
dziś Zostawiła chłopa dla pijaka. Oczywiście dupsko już musiala wypiąć. Jesteś dziffką. Xxx Myślisz, że jesteś bezkarną,d******o?! Nazywanie obcej osoby dz..iwką...ulżyło??? Bo mi tak...

Gość gość
gość dziś dziś Zostawiła chłopa dla pijaka. Oczywiście dupsko już musiala wypiąć. Jesteś dziffką. Xxx Myślisz, że jesteś bezkarną,d******o?! Nazywanie obcej osoby dz..iwką...ulżyło??? Bo mi tak... x Ale ona ma poniekąd rację. Drugi partner był w porządku, bo nic autorka o nim złego nie pisze, a poleciała na jakiegoś fagasa, nie zważając, że przecież jakby nie było ma z nim dziecko, on akceptuje jej pierwsze dziecko i tworzą rodzinę. Czyli tak, jest dziffką.

Gość gość
Ja znam dwa takie przypadki. 1. On ma trojke dzieci, kazde z inna. Z zadnym z nich nie mieszka. 2. Ona ma 3 dzieci, kazde z innym. 9, 7, 4 lata - mieszka z nimi. Miedzy drugim a trzecim dzieckiem byl jeszcze inny facet (policzcie sobie ile trwal kazdy zwiazek). Z ojcem trzeciego dziecka tez nie wyszlo bo go zdradzila po roku od porodu. I jak tu powaznie myslec o takich ludziach, jak pcha to sie w niepowazne zwiazki a potem placz i lament.

Gość gość
I zal mi dzieci tej kobiety bo co 1-2 lata nowy facet sie w domu pojawia. Tragedia.

Gość gość
Jak się każdy związek od d**y strony zaczyna to takie są efekty.

Gość gośćiu2
Ja rozumiem, że różnie się w życiu układa ale obiektywnie rzecz biorąc bardzo łatwo podejmowałaś decyzję o następnych dzieciach. Ja niestety rozstaję się z mężem, ojcem 2 moich dzieci i nawet mi nie w głowie następny facet. Nawet jeśli kogoś w przyszłości spotkam to nie dość, że sama będę się zabezpieczać, to jeszcze jemu będę kazać gumę zakładać i nie dam już chyba nikomu się spuszczać we mnie. A już na pewno nie będę zaraz go do domu przyprowadzać i z dziećmi zapoznawać.

Gość gość
Co te dzieci wyniosa z domu??? Co chwila nowy tata. Kurfffa zanim dzieci dorosna to im mama jeszcze z 5 tatkow przyprowadzi. Ja prdl zal.

Gość gość
Zepsułaś sobie życie. I swoim dzieciom również. Rozumiem, że ktoś może mieć różnych facetów, ale żeby id razu robić sobie z nimi dzieci?????

Gość gość
- Dzień dobry dzieci, kim są Wasi rodzice? - Monika i Adam Nowakowie. - A Wasi? (do dzieci autorki) - Mama to Andżela Kiełbasa a tatusiowie to Marek Kowalski, Sebastian Młot i Filip Grzmot. xxx Już szkoda tych biednych dzieci. Niestety ale one mając taki przykład z domu pewnie też skończą jako skończone patole. Powinnaś znaleźć im rodzinę zastępczą, zanim będzie za późno. Wtedy możesz sobie zmieniać fagasów co pół roku. Tylko zacznij się w końcu zabezpieczać. A najlepiej się wysterylizuj dla pewności.

Gość gość
ale się pieprzysz, jak królica, co chłop to dziecko, i takiej idiotce jeszcze dają 500+

Gość gość
Ale ona ma poniekąd rację. Drugi partner był w porządku, bo nic autorka o nim złego nie pisze, a poleciała na jakiegoś fagasa, nie zważając, że przecież jakby nie było ma z nim dziecko, on akceptuje jej pierwsze dziecko i tworzą rodzinę. Czyli tak, jest dziffką. Xxx d***** to pogardliwe wyzwisko, zwłaszcza wobec rozwiązłej kobiety lub takiej, którą się gardzi...która zarabia jako prostytutka

Gość gość
Sama mam dzieci z różnych związków dlatego wiem jak ostrożnym i odpowiedzialnym trzeba być. Gdzie ty masz głowę babo? Ja owdowiałam młodo mając roczne dziecko, potem 2 lata byłam sama, a następnie poznałam mojego obecnego męża. Jednak dopiero po roku spotykania się z nim mój syn go poznał, a po następnym roku dopiero zamieszkaliśmy we trójkę i dopiero po kolejnym roku był ślub. Teraz mamy z mężem też wspólne dziecko i jesteśmy po ślubie 5 lat. Zbudowaliśmy trwały związek i rodzinę ale wiem ile nas to kosztowało pracy, ile rozmów przeprowadziliśmy i jak delikatnym trzeba było być, a ty autorko szastasz tyłkiem, co chłop to dziecko, w nosie masz te swoje dzieci i jeszcze ofiarę z siebie robisz? weź sobie następnego jełopa znajdź i kolejne dziecko zrób, a pamiętaj, że każdy następny będzie gorszy, bo z 1 dzieckiem to jeszcze można sobie życie ułożyć czego jestem najlepszym dowodem w sumie nawet z 2 czy 3 po jednym mężu ale z dwoma, trzema po różnych ojcach? Jaki normalny facet cię zechce? Ja bym takiego chłopa z 3 dzieci z różnymi kobietami nie chciała.

Gość gość
Moja ciotka miala jak pani wyzej tylko ten jej drugi po 10 latach od niej odszedl. Potem zaszla w kolejna ciaze po 4 latach kolejnego zwiazku, do dzis sa malzenstwem, maja juz dorosle dzieci. Musze jej przekazac, ze jest puszczalska :D

Gość gość
Po co ci facet?alimenty na trójeczkę,plus trzy razy 500.Jakieś zapomogi jeszcze dla biednych dostaniesz i masz życie jak w Madrycie

Gość gość
Jak można zaczynać związek od zachodzenia w ciążę?! Na kafe nadużywa się tego słowa, ale tu pasuje idealnie: PATOLOGIA. Wstyd.

Gość gość
Już sam tytuł dużo mówi... Cały problem dla autorko to czy znajdzie kolejnego bolca...

Gość gość
Autorka to niezłe szmacisko...