Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnes999

Dziewczyny przemówcie mi do rozumu.

Polecane posty

Gość Agnes999

Proszę przemówcie mi do rozumu bo już sama mam siebie dosyć. Minęły ponad 3 miesiące od stosunku. Zrobiłam wszystko co możliwe by wykryć ewentualną ciążę. Testy z krwi, zwykłe domowe, wizyty u 3 różnych ginów. U ostatniego byłam w ewentualnym 12 tc. Zero jakiegokolwiek pęcherzyka. A mnie ciągle gnębi niepewność. Dla spokoju zrobiłam dziś test z moczu i oczywiście negatywny. Chyba tylko psychiatra mi pozostaje. :/

Gość gość
Ale chcesz być w ciazy czy nie?

Gość gość
Jesteś tak głupia, czy co? Skoro wszystko wskazuje na to, że nie jesteś, to pozwól, że Cię oświecę, NIE JESTEŚ W CIĄŻY.

Gość gość
ale czekasz na ciążę?

Gość agnes999
Właśnie nie chcę być w ciąży. Poza tym zależy mi żeby mieć pewność bo niedługo muszę zrobić badania, które są niewskazane w ciąży.

Gość gość
To moim zdaniem niewykonalne. Jak ktokolwiek ma cię przekonać skoro nie wierzysz nikomu ani niczemu? Gin, testy, usg ani becie?! Ty wiesz swoje -no to gratulacje 12 tyg. ciązy. :O Idź do tego psychiatry powaznie piszę bo masz duzy problem z sobą.

Gość gość
To jest ciażofobia chyba:)

Gość gość
Czy to znaczy że od 3 miesięcy nie uprawiałaś seksu? Współczuję

Gość agnes999
Teraz byłby to już 15 tc. Wiem że to wszystko irracjonalne, jestem już tym zmęczona. Widocznie coś z hormonami się dzieje, ostatni okres był dosyć krótki i m.in. to powoduje, że moje wątpliwości powracają. No nie było seksu od tego czasu, odechciało mi się i raczej to nie dla mnie skoro potem tak schizuję.

Gość gość
No to sama widzisz że i 1000 słów cię nie przekona -stawiam na ciążę urojoną a to trzeba leczyć bo to zaburzenie psychiczne.

Gość agnes999
Czyli wg was też nie ma takiej opcji żeby to była ciąża?

Gość gość
Wyluzuj, to nie może być ciąża. W 12 tyg zarodek jest na tyle duży że nie ma możliwości żeby lekarz go nie zauważył. Po prostu go tam nie ma.

Gość gość
To prawda, w 12 tyg robi się już badania prenatalne, czasem nawet można już poznać płeć. Wiec jakim cudem lekarz miałby nie zauważyć tak dużej ciąży? Poza tym testy ci to tylko potwierdzają.

Gość agnes999
Zrobię ostatni raz betę i jak wyjdzie negatywna to zapisuję się do psychiatry, bo tak nie da się żyć.

Gość agnes999
Beta wyszła jak zwykle poniżej 0.1 czyli ciąży brak. Znacie może inne możliwe przyczyny uczucia napompowania brzucha? Często też czuję w nim takie gorąco od środka.

Gość gość
To może być ciąża urojona.

Gość gość
Beta pewnie sie myli i jesteś w ciąży. I tak jeszcze 6 miesięcy do terminu urojonego porodu.

Gość gość
ja mysle, ze istnieje szansa ze jestes w ciąży.

Gość agnes999
Ja wiem że to nie jest ciąża, tylko chciałabym wiedzieć co jeszcze może dawać takie objawy.

Gość gość
Podświadomie myślałaś o ciąży tak więc gratulacje :D za ok pół roku urodzisz winogronka.

Gość gość
Teraz nagle wiesz ze to nie ciąża? Nie wierzę!

Gość gość
podświadomość i Twoje stresy. Ja jak bardzo pragnęłam dziecka to potrafiłam swoim stresem przesunąć @ o kilka dni, tygodni. Wkręcałam sobie, że to na pewno ciąża, mimo, że beta byłą bardzo niska i wiedziałam, że nie ma opcji zebym była. Wyluzuj zajmij myśli czymś innym i na pewno @ przyjdzie