Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katarzyna19921992

czy dziecko urodzi sie owlosione

Polecane posty

mam wstydliwy problem jestem mloda kobieta w ciazy i zmagam sie z problemem owlosienia na calym ciele wiem ze dziecko moze to po mnie odziedziczyc np. w okresie dojrzewania ale moje pytanie brzmi czy jak sie juz dziecko urodzi to czy moze juz byc takie owlosione zaraz po narodzinach ? :(

Gość gość
Może, ale jest to cecha atawistyczna, więc jak zobaczysz, że twoje dziecko urodzi się z włoskami na ciele to nie panikuj :) to jeszcze nie oznacza, że odziedziczył po Tobie nadmierne owłosienie.

Gość gość
Wiele dziecie rodzi sie owlosinych. Moja corka tez byla bardzo "kudlata". Miala tez bardzo duze brwi. Teraz (4l) po tych wloskach nie ma sladu. Zwyczajnie sie wytarly a buzia urosal i jej brwi wcale nie sa za duze czy krzaczast tylko wyraziste i bardzo ladne. Nie panikuj, ten niemowlecy puszek jest zupelnie naturalny.

owszem to narmalne ze dzieci rodza sie z tak zwanym meszkiem i pozniej on sie wyciera , mam nadzieje ze u mnie bedzie podobnie (bo u mnieto juz nie jest meszek ) a normalne wloski doslowie wszedzie zato moj partner jest gladki jak niemowle