Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 21

Polecane posty

Mazurek: "Prezydent siedzi. Dlatego przejdzie do historii." x x Opozycja? Jaka opozycja? Jak nas wkurzą to za chwilę nie będzie żadnej opozycji - Joachim Brudziński -

Przestrzegał bym wszystkich dworujących sobie w tej chwili z Antoniego Macierewicza, przed popadaniem w pułapkę łatwych i niesprawiedliwych uogólnień, krzywdzących ocen. Pamiętajmy bowiem, że pan Antoni to dyplomowany historyk (obrona w grudniu 1971) i jestem wręcz pewien, że wie co mówi. — [przed przystąpieniem do czytania dalszej części proszę o zmówienie apelu smoleńskiego] — x Jeśli pan Antoni mówi, że dla Piłsudskiego Powstanie Warszawskie było „symbolem i źródłem odbudowy Wojska Polskiego” – tak właśnie było, a nie inaczej. A jeśli mówi też, że dla Romana Dmowskiego „dziedzictwo Powstania Warszawskiego było symbolem konieczności odbudowy patriotyzmu Narodu Polskiego” – to morda w kubeł i ruki pa szwam, bo również tak było. Nie wam nieuki o tym rozstrzygać i nie wam z ministrem dyskutować. x Całość: http://tnij.org/rez4lh7 x x

Dodam... x Szef MSZ Witold Waszczykowski powiedział na konferencji z Beatą Szydło, że szanse na odzyskanie wraku tupolewa są "coraz mniejsze". Zaledwie dwa dni temu premier wykazywała więcej optymizmu w tej sprawie. x x :D

Gość gość
shatyn. Mamy rozpierdolić ci tego topa?

Gość gość
szmatyn zalosniak otwarcie nr 130921291023910

Gość gość
Shatyn, co myślisz o wegetarianach, którzy wszystkich nie-wegetarian nazywają "mordercami"?

Zakończyło się przesłuchanie Jarosława Malickiego, którego wizerunek ujawniła na swoich stronach policja. - Mężczyzna usłyszał zarzut. Miał przed Sejmem uniemożliwiać pracę dziennikarzowi - relacjonuje reporterka TVN24 Olga Olesek. To już czwarty uczestnik manifestacji przed Sejmem w nocy z 16 na 17 grudnia ubiegłego roku, któremu postawiono zarzuty. x x W stanie wojennym wykupowałem skazanych na grzywny przez kolegium za udział w demonstracjach. Wraca stare...

gość dziś Shatyn, co myślisz o wegetarianach, którzy wszystkich nie-wegetarian nazywają "mordercami"? x x Uważam, że każdy może żyć jak chce i jeść co chce w ramach normalnego prawa. A nazywanie innych mordercami jest przekroczeniem tego prawa.

Gość gość
Bruno shatyn i reszta byłeś kiedykolwiek w Opolu? Jeśli nie byłeś to nie nazywaj się Polakiem bo każdy Polak co nie był w Opolu to skończony kretyn idiota i zdrajca narodu polskiego bo obowiązkiem każdego Polaka jest co najmniej raz w życiu być w Opolu

Sołtys, który wziął ślub i wyprawił wesele. Nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego, gdyby nie to, że ślub wziął z mężczyzną. Wziął w Szkocji, bo polskie prawo takiego nie przewiduje, ale wesele zrobił już u siebie. W Bobrownikach na Pomorzu. O tym, jak polska wieś tradycyjnie kojarzona z konserwatywnymi wartościami przełamała stereotypy - Rafał Stangreciak. x Całość: http://tnij.org/ghzz817

Gość gość
Ps jeśli shatyn byłeś w Opolu to jesteś Polakiem a jeśli ktoś nie był to nie jest Polakiem ps ja nie jestem gościem od Namysłowa ale w Namysłowie mam rodzinę i byłem tam wiele razy ja od urodzenia mieszkam w Opolu

Osobnego śledztwa ws. rzekomego sfałszowania czarnych skrzynek z Tu-154M nie będzie - dowiedziała się Wirtualna Polska. Materiał przekazany przez podkomisję smoleńską okazał się zbyt słaby, aby je wszcząć. x x :D

Gość gość
Shatyn masz coś do gejów? Co cie obchodzi kto jak sobie żyje żyjemy w wolnym kraju i nie powinno cię to interesować to ich życie ich ciało i ich sprawa i odp*****l się od ich życia pa polska to wolny kraj a homoseksualizm w Polsce nie jest karalny bo jest legalny ps i w Polsce nie każdy jest katolikiem bo konstytucja gwarantuje wolność religijną oraz wolność od religii

KGHM to dobro narodowe i powinien służyć całemu społeczeństwu, a podatek od kopalin temu służy - powiedział prezes PiS Jarosław Kaczyński. Szef partii, która w kampanii wyborczej pokazywała projekt ustawy znoszącej tę daninę. Słowa o dobru narodowym i służeniu wszystkim Polakom mówił też inny były premier. Donald Tusk. x x :D

gość dziś Shatyn masz coś do gejów? Co cie obchodzi kto jak sobie żyje żyjemy w wolnym kraju...... x x A napisałem, ze coś mam? To zacytuj i pogadamy...:D

Gość gość
Ps nie pisałem że coś masz do gejów tylko się zapytałem bo nie wiem i to było pytanie a nie twierdzenie

Napisałeś: x "nie powinno cię to interesować to ich życie ich ciało i ich sprawa i odp*****l się od ich życia" i to jest stwierdzenie. Na jakiej podstawie?

Kierowana przez Jacka Kurskiego Telewizja Polska intensywnie zajmuje się tym, jakimi ojcami są konkurenci PiS. Teraz niestrudzeni śledczy z "Wiadomości" mają kolejny przykład niewywiązywania się z ojcowskich obowiązków. To sam Jacek Kurski, który od momentu rozwodu nie łoży na utrzymanie syna – informuje WP. Jacek Kurski napisał nam, że te zarzuty to nieprawda. x Politycy Prawa i Sprawiedliwości uwielbiają zajmować się życiem prywatnym konkurencji, piętnując wszystkie ich grzechy i grzeszki. Od roku pomagają im w tym "Wiadomości". Ciekawe, czy z takim samym zapałem zajmą się życiem osobistym polityka ze swojego obozu, a nawet ze swojej firmy. x Jacek Kurski, aktualnie prezes TVP, od rozwodu nie płaci na utrzymanie swojego niepełnoletniego syna Olgierda – informuje portal Wirtualna Polska. Jacek Kurski napisał nam, że te zarzuty to nieprawda. x Polityk rozwiódł się ze swoją żoną Moniką w 2015 roku, ale procedura rozpoczęła się jeszcze w 2014 roku, tuż przed wyborami do Parlamentu Europejskiego, w których Kurski sromotnie przegrał. x Belgijski sąd, przed którym przeprowadzono rozwód, nie orzeka o alimentach, dlatego była już żona zawnioskowała o ich ustalenie do sądu w Gdańsku. Brak wyroku sądu nie zwalnia przecież ojca z obowiązku pomocy w utrzymaniu dziecka. Jedyna pomoc, jakiej Kurski udzielił synowi, to wyjazd na narty, na którym obecnie ma przebywać prezes TVP. x

Gość gość
to sa prawdziwe problemy Polakow,panstwo kradnie 75% pensji x Zarabiam minimalną 1 459,48 zł na rękę czyli 2000 brutto Szczegółowe wyliczenie: Składka na ubezpieczenie emerytalne 9,76% 195,20 zł Składka na ubezpieczenie rentowe 1,5% 30,00 zł Składka na dobrowolne ubezpieczenie chorobowe 2,45% 49,00 zł Razem składki ZUS 274,20 zł Koszty uzyskania 111,25 zł Podstawa opodatkowania 1 614,55 zł Zaliczka na podatek 111,00 zł Podstawa do ubezpieczenia zdrowotnego 1 725,80 zł Ubezpieczenie zdrowotne 7,75% 133,75 zł Ubezpieczenie zdrowotne 9,00% 155,32 zł Podatek do US 18% 244,29 zł Całkowity koszty pracodawcy 2 414,80 Wartość umowy brutto 2 000,00 Do wypłaty netto 1 459,48 I teraz idę do sklepu wydaję co miesiąc min 1000 zł z czego 230zł zabiera mi Państwo. CO MIESIĄC TRACĘ 1185 zł a do lekarza muszę chodzić prywatnie bo na NFZ nie refundują.

Gość Arecki446
ja niby do gejów nic niemam. Piszę niby, bo nikt mnie nie zmusi ich lubić. Mogą sobie żyć jak chcą, z kim chcą, mieszkać gdzie chcą i nic mi do tego. Tylko w naszym kraju małżeństwem można nazwać jedynie związek mężczyzny i kobiety. Tak więc wracając do ślubu tego sołtysa myślę- ludziska mogli to zaakceptować, pobawić się i pochlać. Sam związek małżeński w naszym kraju jest nieważny.

otulona. Odnośnie tych alimentów to się trochę z tobą niezgodzę. Według prawa to nie wyroki zobowiązują ojca czy matkę do łożenia na wychowanie i utrzymanie dziecka. Wyroki sądowe ustalają jedynie wysokość kwoty i zobowiązują do wywiązywania się z tego obowiązku.

z tym dziedziczeniem to też niejestem do końca pewien. Ale myślę że dobrze kombinujesz z tym notariuszem.

Gość gość
a macier nawet dat Powstan nie zna baran jeden tak pieknie gada o patriotyzmie hanba chodzaca

Gość gość
jak kretyn zachwala Macierewicza Matko... zrób mu kolego to co Misiewicz robi za cieplą posadkę felatio :classic_cool: tylko do tego się nadajesz :P .. MAcierewicz sie nie pomylił :D:D: on taki jest... baaa teraz historyku nasz... zgadnij jakim Polakom golono głowy na łyso do czego tak ochoczo wzywa czlonkini PiS.. :D:D:D kaszalot wstrętny... dodam ze takie cos jest karalne :).. TFUU ci w pysk piSowska świnio :classic_cool:

Gość gość
Ja będąc w gimnazjum miałem dwie lekcje historii w tygodniu :classic_cool: :classic_cool:

Gość gość
A misiewicz proponowal w klubie posade w MONie :D:D:D:D myslal idiota ze z****** :DD:D:D:D:D:D:D tak jego wyrwali z apteki :D:D:D salseson piertolony pieseczek