Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam sily dluzej

Polecane posty

Gość gość

czuje, ze nie ma milosci, przynajmniej takiej bezinteresownej, tylko walka, trzeba wiecznie walczyc o swoje, udowadniac cos, meczyc sie, a po co jak milosci nie ma? Nie mam sily dluzej... chce umrzec.

Gość gość
rodzice mnie nie kochaja, mowia mi ze mnie nienawidza, czesto ktos mnie traktuje, jakby byl kims lepszym niz ja, musze ciagle sie z czegos tlumaczyc, udowadaniac, walczyc, ale po co... po co

Gość gość
to prawda,nie ma po co wiesz,kto cie nie zawiedzie? tylko ty sama... okaz sobie te czulosc i milsoc i tyle

Gość gość
Taka prawda, tez to widze i strasznie mnie to dołuję. Ci co są egoistami, wyrachowani, nie mają skrupułów i nie myślą o innych, tacy ludzie mają się najlepiej i uważają się za lepszych. A ten kto ma uczucia do innych, jest przez nich tylko wykorzystywany. Ten kto dzieli się z innymi, zostanie z niczym i podwójnie będzie mu przykro.

Gość gość
Wyrachowani egoiści bez skrupułów to ludzie z wieloma kompleksami i nie mają najlepiej, tylko najgorzej. Najlepiej żyje się ludziom z wartościami. Mają mniej kompleksów, mniej lęków i więcej dobrych relacji z otoczeniem.