Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odpowiedzi na zaistniałą sytuację.

Polecane posty

Gość gość

Ciąża bez stosunku? Kiedy mój towarzysz dotykam moich miejsc intymnych? Jest jakieś ryzyko ciąży? Dotykał ręką. Pozostaliśmy oboje w ubraniach, ale moich miejsc intymnych - łechtaczki co raz dalej już nie przez spodenki bieliźnie, chociaż zostałam w b. Jest ryzyko. Dziękuje za wszystkie rzeczowe i konkretne odpowiedzi, o które proszę.

Gość gość
To byliscie w tych ubraniach czy nie?

Gość gość
Nie ma ryzyka.

Gość gość
Byliśmy calutki czas, czyli jego członek cały czas w spodniach, no tylko kiedy on mnie tam "dotykał" to wsadził ręce w moje spodenki. Nie wprowadzał palca wewnątrz czy coś, żadnej palcówki.

Gość gość
To nie jestes w ciazy. Zainwestujce w antykoncepcje nastepnym razem.

Gość gość
Oj, przeskoczyło coś w temacie, że tam coś jest pokręcone. Kiedy już nas poniosło i usiadłam po tym wszystkim, uświadomiłam sobie, że czynności seksualne niosa jakieś ryzyko, zwłaszcza, ze byłam w połowie cyklu gdzieś. Zaczęłam sobie tłumaczyć, że przecież nawet nigdy nie współżyłam to jak miałabym być w ciąży? Ale jednak jakiś stres się pojawił, zwłaszcza, ze do okresu jeszcze trochę, stąd to pytanie tutaj.

Gość gość
A też wpisałam przed chwilą takie coś w internet i mnóstwo informacji o ciąży bez stosunku czy wytrysku. Do ginekologa idę dopiero za jakiś czas. Cóż, wiedziałam, uczono już dawno, że seks bez zabepieczeń niesie ryzyko ciąży, no ale seks! Współżycie! Ale po tym wszystkim trochę zgłupiałam i przestraszyłam, dlatego pytam.

Gość gość
Włożył Ci palec w majtki, nie penisa, to taka 'drobna' różnica. Coraz głupsze te tematy zakładacie, aż strach bierze, że gdzieś na świecie, naprawdę takie kretynki chodzą.

Gość gość
i nie dawaj mu polizać c**y bo też możesz zaskoczyć

Gość gość
To znowu ty? Ile razy będziesz wałkować ten sam temat?