Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koniak

Możliwa ciąża?

Polecane posty

hej! chciałam się dowiedzieć czy któraś z Was miała podobny problem? 22.12.16 miałam ostatni raz okres, skończył się 28.12.16. Potem dostałam plamienie 4.01, trwało może 2 dni, było małe, na papierze nic nie było, jedynie było to widoczne na wkładce, kolor raczej taki kawa z mlekiem. No i do dziś dzień nie mam okresu, robiłam test, ale wyszedł negatywnie :/ Myślicie, że zrobiłam go za wcześnie, czy to może problemy hormonalne? Przepraszam jeśli taki temat już był, ale jestem tu nowa a potrzebuję szybkiej odpowiedzi, w przyszłym tyg mam dopiero lekarza ;)

dodam też, że zawsze bolały mnie piersi przed okresem, a tu nic.. Jedynie co, to czasem zaboli mnie podbrzusze czy krzyż jak na okres właśnie, jestem jakaś taka zmęczona a przed tym plamieniem może dzień przed miałam lekkie zawroty głowy ale to naprawdę lekkie

Gość gość
Na USG, ktory jest "zainstalowany" w moim laptopie. to TAK...JESTEŚ !

w sumie to robiłam test wczoraj i dziś, ale jednej firmy bo nie mieli innych w aptece, dopiero dziś kupiłam w rossmanie ale żeby były na jutro lub pojutrze w razie gdyby @ nie przyszedł

Do gość: nie potrzebuję takich odpowiedzi, pytam czy ktoś miał może takie doświadczenia, więc jak nie masz nic bardziej rozsądnego do napisania to żegnam :)

Gość gość
A zabezpieczaliście się czy nie? jak długie masz cykle? czy są regularne? kiedy masz miec okres?

zabezpieczaliśmy, ale wiadomo różnie z tymi prezerwatywami bywa, cykle mam tak 30-dniowe, znam siebie i wiem że już powinnam dostać

Gość gość
Cześć. Mam problem. Wspolzylam z narzeczonym w dni płodne. Staramy się o dziecko. Od tego dnia minęło 14 dni. Jestem jeszcze przed okresem . Mam dostać dopiero za 6 dni. Ale jakos dziwnie się czuję. Jestem zmęczona. Mam zgagę . Metaliczny posmak w ustach. Boli mnie podbrzusze. Czy to mozE być ciąża? Proszę o pomoc. Magda

Gość gość
22,34 my mamy ci powiedziec czy jestes w ciazy , po co wszecie zadajesz to samo pytanie

Gość gość
Pytam tylko czy może któraś z kobiet miała takie objawy . A Tobie dziękuję za niepotrzebny komentarz

Gość gość
Nie, zapytałaś wyraźnie "Czy to mozE być ciąża? " Innego pytania w twoim poście nie ma. A co do kolejnego pytania to ja w żadnej z 2 ciąż takich objawów jak twoje nie miałam. Poza tym skoro współżyłaś 2 tyg. temu a okres dopiero za 6 dni to jak długie masz cykle?

Gość gość
Mam niestety nieregularna miesiączke.

Gość gość
a mniej więcej od ilu do ilu dni? skąd wiesz że to były dni płodne?

Gość gość
Tak bylam w podobnej sytuacji. Mialam okres 3.07 powinnam dostac 3.08. Robilam test 15.08 negatywny. 28.08 pozytywny. Brzuch mnie bolal jak na okres pamietam

Gość gość
Magda, może Ci się udało? Zrób test w terminie spodziewanej miesiączki ;)