Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawił mnie sama w 20 tygodniu ciąży.

Polecane posty

Gość gość

Cześć.. Mam 19 lat, on 21 i nie wiem co mam dalej robić. To była zwykla wpadka. Na poczatku się ucieszył bardzo (od jakiegoś czasu mieszkalismy razem) chwalił sie wszystkim. Potem zaczęły sie kaplikacje. Jego rodzice sie rozwiedli a on zaczął pić przez jego ojca. Zaczęły sie afery, wiadomo moje hormony tez zawinily. Podniosła na niego rękę a jego ojca nazwalam fałszywym manipulantem. Wyniosła sie do rodzicow. Obiecał mi ze mnie kocha i ze będzie dobrze. Jednak nie odzywał sie tydzień. Zostałam sama wciazy. Po tygodniu przyjechał i zaczął mi mówić ze ja mam sie zmienić jak chce wrócić do niego bo on nie musi. Wrocilam. Wszystkie moje emocje dusialm w sobie i wyzywalam sie na własnych rodzicach.. On o nas nie dbał, nie ogarniał miłością. Przesądził w momencie kiedy pil codziennie prosilam żeby jedną noc nie pil bo źle sie czulam i jak będę musiała do szpitala to co wtedy. On i tak pil. W sobotę przyjechał do mojej pracy podpity (a pracuje w przedszkolu)! Zrobiłam aferę o to ze to zrobił a jego ojciec kazał mi sie wyprowadzić. Nie postawił sie, nic sobie z tego nie zrobił. Prosilam żeby mi powiedzial ze nie chce ze mną być lecz tego nie usłyszałam. Wyniosłam sie w niedziele. Do dziś nie mam z nim kontaktu. Poprpsilam jego znajomych o pomoc to jeszcze mu powiedzieli żeby zerwał.. Ludzie mówią mi żebym po czekała bo on musi sie zastanowić, przemyśleć ale ja nie dam rady znowu czekac. Ja chce porostu porozmawiać o nas. Dziewczyny nie wiem co robić. Jest mi strasznie ciężko.. Kocham go ale ja nie dam rady czekać aż on sie zdecyduje czy chce imprezy i dziewczyny czy mnie i dziecko. Co mam robić?

Gość gość
Ta wypowiedź nie ma skladu. Możesz zostać sama, poradzisz sobie. Dostaniesz macierzyński, becikowe, dodatek na samotną matkę jak i 500+ będzie dobrze. Lepiej będzie bez niego. Nic na siłę.

Gość gość
Piszac to jestem pod wpływem stresu i emocji dlatego przepraszam jeśli ta wypowiedź jest pomieszania.

Gość gość
21 lat to jeszcze dzieciak, zostawi ciebie tak czy inaczej wiec radze juz teraz to zakonczyc

Gość gość
Musisz wziąć się w garść i być silna dla siebie i dziecka. Ten kochas prędzej czy później i tak cię zostawi. A ty sobie ustal priorytety. To dziecko się na świat nie prosilo. Musisz wziąć za nie odpowiedzialność i się ogarnac. Zbieraj wszystko rachunki za wyprawke za lekarza. Złóż o alimenty. Mysl! !!! Pogodz się z rodziną rodzicami. Na jakiś czas zapomnij o milosciach teraz jesteś matką i masz być silną i odpowiedzialna za człowieka jakiego w sobie nosisz. Dasz rade.

Gość gość
Masz 19 lat i pracujesz w przedszkolu? Jako kto?

Gość gość
Przedszkola w sobotę pracują? Prowo.

Gość gość
nieważne czy pracujesz w przedszkolu czy gdzie indziej czy wogole nie pracujesz. Chcesz być z kims takim ? Mój facet tez miał 21 lat kiedy zaszłam w ciaze lubil imprezy i cała reszte która się z tym wiaze a zaszłam w ciaze i nagle zero imprez, zero kumpli i tak jest dalej pomimo iż nasz syn ma 4 lata. Chcesz żeby twoje ukochane maleństwo widziało mame ciagle smutna placzaca i ojca który z tego co piszesz będzie ojcem a nie tata...