Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xiana5

Mały biust

Polecane posty

Witam, mam problem, ponieważ mam mikroskopijne piersi. Chciałabym je powiększyć. Myślę nad operacją, ale osobiście wolałabym jakieś żele bądź tabletki, jednak wiem, że takie cuda się nie zdarzają. Mam chłopaka, jednak nie czuje od niego tego, żebym czuła się kobieca, żeby zwracał na nie uwagę. Myślę, że nie powinno tak być. Niby wiem, że jest ze mną i mnie kocha, ale jednocześnie widzę gdy patrzy na te strony internetowe, czy też jak chodzimy na miasto a trafi się jakaś fajna dziewczyna z duuużym biustem. Boję się tego, że któregoś dnia na prawdę mu to zacznie przeszkadzać. Mam paranoję. Chcę żebym mu się podobała, i dotykał mnie i całował, i nie mógł się nadziwić. Niby mówi, że mu to nie przeszkadza, że jestem piękna, ale rzadko, a mi one strasznie przeszkadzają. Już sama nie wiem czy ja mam coś z tym zrobić, oczywiście byłoby niesamowicie, gdybym mogła mieć większe piersi, albo może mój chłopak mógł coś z tym zrobić, jakoś bardziej mi to okazywać. Proszę o jakieś wypowiedzi... Pomocy...

ja mam małe cycki i w życiu bym ich nie powiększyła dla jakiegoś d0pka! Liczy się to co masz w głowie a jak jakiś gnojek tego nie rozumie to droga wolna

Gość gość
ProBreast Plus to optymalny zestaw na powiększanie piersi składający się z suplementu diety oraz kremu. Produkt zawiera wysokiej jakości składniki, które gwarantują maksymalne efekty kuracji. Zestaw przeznaczony jest dla kobiet, które chcą w naturalny i bezpieczny sposób powiększyć rozmiar swoich piersi nawet o 3 rozmiary. Jego regularne stosowanie pozwala już po kilku tygodniach uzyskać znaczące zmiany. http://nplink.net/KspQn4CS

Gość Nina Kowalska
Żadne tabletki i kremy Ci nie pomogą, tutaj w grę wchodzi jedynie operacja, ale jeżeli masz ją robić dla kogoś, a nie samej siebie to nie ma sensu. Jednak jeśli podejmiesz decyzję koniecznie idź do specjalisty np do dr. Chomickiej, która przyjmuje w Warszawskim Lux Medzie na Puławskiej. Na pewno dobrze Ci doradzi.

Gość gość
Eolka ty przestan reklamować siebie Myslusz ze ludzue glupi sa, wyzej post za postem reklamowałas Wstydz sie