Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jego była żona

Polecane posty

Gość gość

Pierwszy raz pisze na forum, ale potrzebuje zdania innych, nieznajomych osób. Mam 22lata, mam dziecko i związała się z facetem o 6 lat starszym od siebie. Niby nic, ale on jest juz po rozwodzie (jakieś 4 lata) i również ma syna. Jednak mam wrażenie, że on nie pogodził się do tej pory z rozstaniem ze swoją byłą żoną. Być może przesadzam dlatego też proszę o Wasze zdanie. Na początku naszego związku bardzo dużo mówił mi o swoim małżeństwie. nie miałam nic przeciwko, ale z czasem już miałam tego dość bo się powtarzał i mówił rzeczy które mnie nie interesowały. Ja mu nigdy nie mówiłam o swoich poprzednich związkach, on o to nie pytał i ja sama nie widziałam potrzeby by o tym mówić. Dodam że bardzo mało tez pytałam o jego małżeństwo. Teraz kiedy mieszkamy razem zwracam uwagę na takie rzeczy jak się wzrusza przy filmach które bardzo przypominają jego były związek, to ze wysyła swoje zdj na tel byłej żony mimo że jego syn ma swój tel i wiele innych sytuacji. Czy ja może przesadzam?

Gość gość
Gdzie wy się za przeproszeniem chowacie ludzie. Naprawdę. 22 lata i dziecko? Nie no, genialnie. Powodzenia w życiu. Tylko to przeczytałam, to wiedziałam że będzie z tego jakiś patologiczny układ. Dalej nie ma co czytać bo tak jest.

Gość gość
I co z tego ze mam 22lata i mam dziecko? Jestem z tego dumna, jest zdrowym ślicznym chłopcem. Nie ja jedna w tym wieku mam dziecko, zacofanie. ...