Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zarobki youtuberow

Polecane posty

Gość gość

podstawowe zarobki yt to reklamy z partnerstwa z adsense. strony szacujace zarobki yt sa bardzo niedopracowane, bo to wszystko opiera sie na domyslach - jaki procent ludzi kliknie reklame i z jakiego kraju beda to ludzie(rozne stawki reklamodawcow). bardzo wazne jest to, zebyscie propagowaly adblo.ka wsrod znajomych(a pewnie i same w wiekszosci go nie macie) - wtedy reklam nie ma w ogole(a z tego co kojarze to na jutubie sa reklamy w postaci filmikow, nie wiem jak mozecie ogladac yt w taki sposob). no ale podkresle jeszcze raz youtuberzy to beztalencia oglupiajace pokolenia, ktore beda pracowac na wasze emerytury, a reklamy to rak wspolczesnego swiata dlatego mocno apeluje - nie dajcie tym k****m zarabiac, instalacja adbl to 5 sekund, a przynajmniej macie czystsze sumienie. czystsze, bo oczywiscie sa tez wspolprace, bo wszystkie te firmy kosmetyczne i inne gowna wykladaja hajs porownywalny do tych, ktore firmy modowe wykladaja na instagramowe modelki, a to juz pewnie opiera sie o wyswietlenia i subskprycje reasumujac - jesli ogladacie jutuberow czy to dla smiechu, czy to z nudow, czy to z jakiegokolwiek innego powodu - ZAINSTALUJCIE ADLBOCKA

Gość gość
Nie tylko Zarabiaja rowniez na programach partnerskich i subskrypcjach platnych. Moim zdaniem YT przez to sie zepsul bo ludzie wrzucaja s**t aby cos si enachapac.

Gość szybki nawał głupoty
YT uzależniają debili produkujących chłam, potem ich odetną i zostaną na lodzie, z ręką w nocniku, nie dajcie się ogłupiać

Gość gość
A chuuj z tym, sa cwani to zarabiają

Gość xyxy

Oglądanie youtuba to najgłupsza rzecz na świecie. Nie dość, że sami marnujecie swój czas, to jeszcze sponsorujecie innych, żeby nie musieli chodzić do pracyOglądanie youtuba to najgłupsza rzecz na świcie. Nie dość, że sami marnujecie swój czas, to jeszcze sponsorujecie innych, żeby nie musieli chodzić do pracy haha. Ja się dziwię, że firmy im za to płacą. Naprawdę chodzenie do zwykłej pracy to robienie się w chu..a, jak można nakręcić 3 filmiki na miesiąc i żyć jak król. Nawet wyjeżdżać za granicę nie trzeba. I to jest już gruby hajs z tego yt, nie tysiące a miliony zł. Ciekawe co by było gdyby nagle yt się skończył haha. haha. Ja się dziwię, że firmy im za to płacą. Naprawdę chodzenie do zwykłej pracy to robienie się w chu..a, jak można nakręcić 3 filmiki na miesiąc i żyć jak król. Nawet wyjeżdżać za granicę nie trzeba. I to jest już gruby hajs z tego yt, nie tysiące a miliony zł. Ciekawe co by było gdyby nagle yt się skończył haha.