Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moge wnioskowac o odebranie prac ojcu moich dzieci jezeli dopuszcza

Polecane posty

Gość gość

do sytuacji ze jego nowa kobieta bije nasze dzieci? W piątek przyjechal po dzieci, jak co weekend, w niedziele je przywiózł, nasz 6 letni syn powiedział że ona go uderzyła, dała mu klapsa! Ja staram się rozmawiac z dziećmi, nie bije ich rzeczywiście sześciolatek ma teraz bunt sześciolatka i często się moze w oczach innych zachowywac źle, ale jja nadal rozmawaiam, mój partner z którym mieszkam tez go nie bije, raczej go nagradzamy. Ja mi powiedział że ona go uderzyła to myslałam że mnie coś trzaśnie, napisałam do niej smsa że bić to może swoje dzieci jak sobie zrobi - a wiem ze ma problemy z plodnoscia - a bylemu ze nie zostawie tego tak. Czy moge odebrac mu prawa? Że nie nadaje sie na ojca bo związał się z taka kobie?

Gość gość
Nie sądzę. Jeśli na ciele dziecka nie ma śladów, to nie ma również dowodów na przemoc. Ojciec jej nie bije, więc co najwyżej możesz wnieśc o zakaz przebywania dziecka z tą kobietą. Poza tym, jeśli mówisz, że twoje dziecko przechodzi "bunt" co nie istnieje tylko jest efektem braku dyscypliny, to pójdź z nim do psychologa. I psycholog to nie jest lekarz dla ludzi psychicznie chorych jak niektórzy mówią, tylko dla osób, które nie radzą sobie z emocjami, tak jak twoje dziecko, widocznie nie radzi sobie z nową sytuacją i pewnie nowa kobieta w życiu ojca to dla niego coś nie do przeskoczenia. Wiem, że jesteś matką ale postaw się na miejscu kiedy ty masz nowego partnera, który ma dziecko z inną kobieta i to dziecko no cię bije, gryzie, pluje, wyzywa, bo sześciolatek potrafi robić takie rzeczy z premedytacją. Nie wszyscy mają żelazne nerwy.