Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto jest silniejszy?

Polecane posty

Gość gość

Kto jest silniejszy psychicznie mezczyzna czy kobieta?

Gość gość
FACET

Gość gość
chłop jest silniejszy psychicznie pod pewnymi względami, ma mniejszą sklonnosc do depresji a i tez jest to uwarunkowane wychowaniem, chłopy są wdrazane od najmlodszych lat do rywalizacji meidzy sobą..nie podlegają az takiemu działaniu hormonów a co za tym idzie, nie mają zbyt częstych whahan nastrojów bo sa duzo mniej emocjonalni - oczywiscie wsrod nich zdarzaja sie wyjatkie ale w wiekszosci przypadków tak jest.. :O

Gość gość
chłopy to troche takie maszyny do zabijania, mam wrazenie dla nich wszystko jest albo czarne albo białe, zero-jedynkowe - przynajmniej z tych co maja ponad 30 lat, bo z młodszymi nie mam kontaktu, wiec nie mam porównania. Przewaznie to typy zamknięte w sobie, nieokazujące słabosci (bo w takim duchu wychowani) no i chociaż chcą, nie umieją zrozumiec co przezywa baba, np.myslą ze jak baba ma pms, to mówi tak jak mysli - a to nie prawda, bo wtedy baba gada w bezsilnej złosci i drze morde, ale wcale by tego nie chciala w głębi duszy..

Gość gość
a przez to ze sa tacy zero-jedynkowi, to są silniejsi psychicznie.. a baby no cóż - czasem trudno wybrac tak po prostu "TAK lub NIE", bo wszystko ma tyle odcieni i kolorów, baby postrzegaja świat troche inaczej i chłopy tak samo... koniec nędzengo mojego wywodu :D:D:D

Gość gość
z jednej strony faceci mniej się przejmują od kobiet i mają mniejszą skłonność do depresji itd ale z drugiej strony jak już któryś się załamie to ma to większe konsekwencje np faceci stanowią zdecydowaną większość wsród samobójców

Gość gość
gość dziś x Tez sie zgadza, oni jak juz maja jakis problem to wlasnie przez to ze ciezko im sie przyznac do porazki, to zdarza sie często że wybieraja od razu sznurek :O A to przez te swoje "rywalizacje" i myslenie ze "jak ja nie bede ten najlepszy w czyms tam, to juz koniec świata i życia"

Gość gość
Tez sie zgadza, oni jak juz maja jakis problem to wlasnie przez to ze ciezko im sie przyznac do porazki, to zdarza sie często że wybieraja od razu sznurek pechowiec.gif A to przez te swoje "rywalizacje" i myslenie ze "jak ja nie bede ten najlepszy w czyms tam, to juz koniec świata i życia" A baba jak cos jej nie wyjdzie to pozłosci sie, poryczy sie iles dni bedzie nad tym ubolewala i oleje temat, albo podejdzie do niego z innej strony...

Gość gość
no i przede wszystkim jak kobita ma problem to stara sie o nim komus powiedziec, a chlop milczy jak grób bo sie wstydzi..:O rozmowa chyba tez nie przynosi mu ulgi, no widzi tylko to ze "przegrał" w jakiejs sprawie.. ale przeciez na jednej sprawie nie konczy sie swiat..

Gość gość
Wsrod chlopow mimo wszystko jednak zdarzaja sie wyjatki takie jak np. muzycy, kompozytorzy, gdzie wystepuje w psychice "kobiecy pierwiastek", wrazliwość i tacy bardziej kumają kobity, choc niestety bywa ze sa labilni emocjonalnie i ciężko sie z nimi żyje na codzien..

Gość prawictwo pospolite 114
kobiety są o wiele silniejsze .. Popelniają samobójstwa 8 razy rzadziej niż faceci , rzadziej chorują na depresje .. Są silne i mniej wrażliwe od facetów , nie zależy im

Gość prawictwo pospolite 114
i 80 % alkoholików to faceci