Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hialuronidaza,czy ktoś tak miał?

Polecane posty

Gość gość

Chcę opisać dolegliwości po podanej hialuronidazie. Zaczęłosię od bólu ucha, potem oka. Po około kilku m-cy zaczął boleć policzek. Wróciłam do lekarza, który wykonywał hialuronidazę- sądził, że tworzy się biofilm więc podał jeszcze raz, ale w policzek i skroń, ponieważ tam też podany był kwas. Po dwóch tygodniach opadły mi powieki i stopniowo zaczął opadać kącik ust i cała strona twarzy. Wchwili obecnej mam uczucie kłucia igieł na całej twarzy i coraz większe drganie dolnej powieki po stronie wstrzyknięcia hialuronidazy. Chcę także podkreślić, że kwas który został wstrzyknięty to emervel.

Gość gość
Witam Cię Czy coś wiesz na ten temat? Czy to skutek hialuronidazy? Miałam podaną pod oczy 3 miesiące temu. Teraz czuję lekki ciężar na policzkach. Winię hialuronidazę. Ale nie jestem pewna. Minęło dużo czasu. Odpowiedz proszę

Gość gość
Witam, ok dwa tygodnie temu miałam podana hialuronidaze gdyż doszło do martwicy tkanek po zabiegu kwasem hialuronowym , od dwóch dni czuje straszny ból dolnej szczęki. Czy to może być powikłanie po podaniu hialuronidazy?