Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubicie sprzęty marki Apple?

Polecane posty

Gość gość

Bo mi bardzo się podobają z wyglądu. Mamy w pracy iPoda firmowego i chodzi płynnie, mój się ciągle zawiesza...

Gość gość
ja tam wole stylistyke Samsunga, ale nie mowie, ze Apple sa zle ;)

Gość gość Apple
To ja autorka. Miałam kiedyś stary telefon Samsunga i faktycznie złego słowa nie powiem. Mam też laptopa i chętnie kupiłabym nowy - szkoda, że przestali produkować :( Akurat tu nie chciałabym mieć jabłuszka - choć wygląd ma śliczny

Gość gość
Produkuja laptopy, tylko nie sprzedaja juz w Europie. Mialem telefon Samsung c3050 i niestety po niecalych 5 latach wysiadl ekran. Samsungowi najlepiej wychodza telewizory, jeden w domu ma juz prawie 20 lat i za nic w swiecie nie chce sie zepsuc, drugi 10 lat i tez dziala w najlepsze, bez zajakniecia. W 2015 roku kupilismy TV z zakrzywionym ekranem, tez oczywiscie Samsung :D

Gość gość Apple
O to ciekawe, musze zerknąć na Ebay

Gość gość
Za to laptopa mam z Asusa i straszny szajs, karta WiFi nie wytrzymala 2 miesiecy, dysk nie wytrzymal 3 lat, klawiatura z wypadajacymi klawiszami wysiadla pol roku pozniej, nie polecam.

Gość gość
A poza tym autorko nie wiem czy slyszalas, Samsung z Apple bardzo sie nie lubia, i pare lat temu Apple zaskarzylo Samsunga o plagiat smartfona, Apple wygral dosc pokazne odszkodowanie, ktore Samsung zaplacil przywozac pod siedzibe Apple 3 ciezarowki z drobnymi monetami bedacymi rownowartoscia owego odszkodowania i wysypali je przed siedziba Apple :D

Gość gośćgość6996
Sprzęt jak sprzęt, zależy na jaki model się trafi. Ja mam laptopa Asusa już ponad 5 lat, często chodzi na wysokich obrotach np. przy generowaniu i analizie modeli 3d, czy projektowaniu tras w Civil 3d i nigdy nie miałem z nim problemu. Jeśli chodzi o Apple, fajną sprawą jest możliwość sparowania ze sobą urządzeń, ale tylko w przypadku posiadania kilku urządzeń tej firmy. Osobiście uważam że kupowanie np. samego telefonu jest stratą pieniędzy. Co prawda wszystko działa bardzo fajnie, płynnie, ale wydawać takie pieniądze, gdzie 1/3 płaci się za samo logo "jabłka", to średni pomysł.

Gość gosc dell
LAPTOPY TYLKO Z DELLA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Nie przepadam za apple, głównie ze względu na to że oni właśnie stawiają na wygląd, a nie jakość i wydajność. 2/3 ceny sprzętu apple to koszt loga, a za cenę ich produktu można mieć dużo lepszy sprzęt innej firmy. Apple to prawie jak religia i ma swoich wiernych wyznawców. Co do wyglądu... rzecz gustu, wygląd ich telefonów jakoś nie bardzo mi pasuje i bardziej podobają mi się flagowce Sony lub Huawei niż Apple.

Gość gość
Wszytko kwestia ceny, jeśli ktoś się spodziewa że kupując laptopa za 1200zł będzie miał super sprzęt to jest w błędzie, czy to będzie dell, czy asus, czy hp... bez różnicy, podzespoły i tak będą praktycznie te same, bo żadna z tych firm nie produkuje swoich procesorów, układów graficznych, pamięci, dysków.

Gość gość
Nie cierpię marki apple, bo oni pierwsi wprowadzili modę na niewymienne akumulatory w urządzeniach i klejenie obudowy tak aby przeciętny użytkownik nie mógł sam ich otworzyć i naprawić.

Gość gość
Raz w życiu maiłem laptopa od Apple i już nigdy więcej, po 3 latach zaczął się przegrzewać i wyłączać, pomóc mogło tylko czyszczenie wnętrza laptopa, ale oczywiście otworzyć go nie było można bo obudowa była sklejona lub zgrzana, nawet dostępu do dysku i pamięci nie było, więc samodzielna wymiana nie wchodziła w grę, tylko serwis.

Gość gość
Przeciętna jakość za spora cenę

Gość gość Apple
No ja mam dostęp do iPoda i iPhone, są o wiele lepsze niż moje telefony i tablety, a teraz szukam komputera dla siebie, ale nie może być to Apple. Raz, że używam programów, które nie mają wersji na jabłko, dwa, że mnie nie stać. Możecie mi polecić jakiś tani model do 2500? 15 cali. Teraz mam hp (firmowy) i tragiczny jest.

Gość gość
Ja mam laptopa z 2010 roku o niemal identycznych parametrach MacBook Pro (z wyjątkiem vram którego mam więcej). Za swój zapłaciłem 3000 zł, a MacBook Pro kosztował wtedy ok 6000 zł. Ja rozumiem że trzeba dopłacać za ładniejszy design, ale żeby aż 3000 zł!!! Paranoja.

Gość gość
Jestem fanem tej marki... dla tego wiem gdzie ewntualnie szybko pośpieszyć z pomocą jak któryś sprzęt zacznie niedomagać. Profesjonalna naprawą marki apple zajmuję się ta firma www.imaster.com.pl.

Gość Kiss

Ja mam prawie 2 lata laptop Della i nic się z nim nie dzieje, bez przesady. Z Apple są też fajne, ale akurat na iOs nie chodzi potrzebny mi program. Poza tym mam iPada Pro i dużo lepszy, niż inne, wcześniej testowane modele tabletów, na pewno więc kupię nowego iPada mini. Natomiast mam 2 smartfony i więcej już nie kupię. Huawei bije go na głowę w potrzebnych mi funkcjach.