Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak myślicie ? Czy 3 dziecko to dobry pomysł?

Polecane posty

Gość gość

Jestem jeszcze młodą osoba, mamy już dwoje dzieci. Chcielibyśmy mieć jeszcze jedno ;) bardzo lubimy wychowywać dzieci to nasze największe szczęście ;) obawiam się jednak że wokół powiedzą że jesteśmy rodziną wielodzietna i że na pewno to była wpadka itd... Nasza rodzina ma fioła na tym punkcie i uważa że to nienaturalne by ktoś chciał mieć więcej niż dwoje dzieci...

Gość gość
Ja bym się nie przejmował opinia o wielodzietnych i wpadkach. Ja chciałam mieć 3 lub 4 dzieci bo nas stać. Na razie mam jedno, jest ciężko, na pewno będzie drugie, ale co do 3 to nie wiem czy dam radę. Troche leniwa jestem. Ale jak uwielbiacie wychowywanie i was stać to do dzieła.

Gość gość
Jeśli jest tak jak mowisz to zdecydowanie powinniście się starać o 3 :)

Gość gość
jesteśmy rodziną wielodzietna i że na pewno to była wpadka itd... Nasza rodzina ma fioła na tym punkcie i uważa że to nienaturalne by ktoś chciał mieć więcej niż dwoje dzieci... X A co Cię to obchodzi? Stać was na 3 dziecko, czy będziecie żyć na zasiłkach? Macie warunki mieszkaniowe na trzecie dziecko, czy będą się w trójkę gnieździć w jednym pokoju? To ważne kwestie, a to co powiedzą OBCY ludzie, co was to obchodzi? Skoro przejmujecie się takimi bzdurami, to może nie dojrzeliście do tak dużej rodziny? Jak miałabym się przejmować tym co mówią inni, i tym jakie zdanie ma moja rodzina na moje życie, to siedziałabym 24h w piwnicy, aż do śmierci. Nikt za was życia nie przeżyje, niech każdy żyje po swojemu i daje żyć innym, tyle.