Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko strasznie wierci się w nocy

Polecane posty

Gość gość

4 meisieczna córka strasznie kręci się w nocy. Odkąd zaśnie to rzuca się z boku na bok, podnosi głowę, jakby próbowała usiąść i tak cała noc. Muszę z nią spać bo odkąd tak robi, pomaga tylko przytulenie, i włożenie smoczka, musiałbym siedzieć nad łóżeczkiem cała noc. Wcześniej ładnie spala cała noc z wyjątkiem budzenia na jedzenie ale teraz to jakiś koszmar. Chodzę z mężem jak zombie, bo cała noc tak wierzga.

Gość gość
A robila tak zawsze? Moze ją cos boli? Ma jakieś problemy neurologiczne? A moze zrób badania na pasożyty? U nas badania nic nie wykazaly, dziecko ma juz 2 lata i nadal tak się wierci.

Gość gość
Albo może ma jakieś nerwowe sytuacje w ciagu dnia. Kłótnie w domu albo moze Ty jesteś zestresowana?

Gość gość
Mój syn zawsze tak spał. Jak miał miesiąc to spał juz w poprzek łóżeczka, tak się obracał. Może ma jakieś wzdęcia?

Gość gość
Właśnie nie, to się zaczęło ok tygodnia temu. W domu mamy spokój, mąż cały dzień w pracy, krzyków nie ma. Jak wraca siedzimy razem, bawimy się w domu, tv jak już leci to cicho. Nie wydarzyło się nic co by nagle mogło na nią wpłynąć. Mówiłam lekarzowi o tym ale wzruszył ramionami, jak nie widać problemu to co tu leczyć :( mam psa, więc może jakieś pasożyty by się dostały ale przeciez nie ma środków na odrobaczenie dla tak małych dzieci.

Gość gość
Moze zabkuje

Gość gość
No właśnie pomylałam też i o tym ale zobacyć coś to cud, bo za każdym razem jak probuje to wypycha język, ze nic nie widać, a w dotyku diąsła nie są spuchnięte.

Gość gość
Ja miałam ten sam problem. Synuś zawsze ładnie spal a tu nagle wiercil sie przez sen i go to rozbudzalo...co chwilkę zasypiam i znów wiercenie. Okazalo sie ze dla niego w pokoju bylo za ciepło. Teraz utrzymujemy nizsza temp.w pokoju i jej okej :)

Gość gość
Ciągle mamy taką samą temperaturę i nagle by miało jej to przeszkadzać? Utrzymujemy tak 20-21 stopni. Nie ubieram jej ciepło, na noc ma tylko body.