Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja matka ma JEDYNAKA zle postapila nie robcie tego

Polecane posty

Gość gość

Skazala mnie na smutne i jałowe dziecinstwo

Gość gość
bzdury, szukasz powodu do usprawiedliwiania się i tyle.

Gość gość
Z dotychczasowych badań wynika, że jedynacy mają tłumy przyjaciół, odnoszą sukcesy i wcale nie czują się samotni. Co więcej, są szczęśliwsi niż osoby mające rodzeństwo, a ich rodzice bardziej cieszą się życiem niż małżeństwa wychowujące gromadki maluchów. po prostu ty autorze jestes nieudacznikiem, a na to rodzeństwo nie pomoże

Gość gość
gość dziś Z dotychczasowych badań wynika x Z badań? Nie pier/dol o badaniach. Mamy wszechobecny internet i kupa sprzętu do tego, to jak się mają czuć samotni? Tłumy przyjaciół czyt. znajomych na fb, to się zawsze z kimś można umówić tzn kiedyś trzeba się spotkać. Co do szczęścia... no tak, bo jedynak ma trochę więcej dóbr materialnych od tego co ma rodzeństwo i nikt mu pyska w pokoju nie obija. Wiadomo, rodzeństwo od czasu do czasu musi sobie dać po szlagu. Rodzice jedynaków bardziej cieszą się życiem? Można by się kłócić. Tak nawiasem jakaś idiotka podchwyciła wątek i zakłada "pińcet" tematu o jedynaku, a ty próbujesz jej coś udowodnić, co jak widać nie bardzo ci wyszło.

Gość gość
*tematów

Gość gość
Z badań? Nie pier/dol o badaniach. Mamy wszechobecny internet i kupa sprzętu do tego, to jak się mają czuć samotni? badania są prowadzone od wczesnych lat 70-tych, to jeszcze długo nie były czasy internetu i fb

Gość gość
Nie no ten troll nigdy nie skończy. Jak tam bratowa w twarz ci nie napluła??

Gość gość
Pier działaś już dzisiaj?To się wy pierdź porządnie, może wtedy te pos/rane pomysły na denne prowokacje się zmniejszą.

Gość gość
Ja mam jedynaka bo wiecej nie moge, poronilam druga ciaze i nie udalo sie wiecej, poddalam sie. Przykro mi, jal czytam takie slowa, choć wiem ze to prowokacje. Nie kazdy ma jedynaka ze wzgledow materialnych, czy z wygody lecz z konieczności.

Gość gość
Autorko zrób sobie trójkę dzieci to będziesz miała wesołe życie, w czym problem? To się dopiero nazywa egoizm :D, chcieć braciszka bądź siostrzyczkę dła własnego widzi misię nie licząc się z wolą tych którzy biorą za te dzieci odpowiedzialność.