Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym miec dziecko z moim kochankiem...prosze o rady

Polecane posty

Gość gość

Bardzo kocham kochanka (chociaż nie lubię tak go nazywać, bo źle się to słowo kojarzy). On mnie też, chcielibyśmy mieć dziecko.Rozwieść się teraz nie mogę i nie chcę. Z mężem mam jedno dziecko. Tylko ja i mój mężczyzna znalibyśmy prawdę że dziecko jest jego. On często jest w naszym domu, bo to można powiedzieć przyjaciel rodziny, więc widywałby dziecko często. Wiem że to bardzo ryzykowny pomysł, wiem że to nie do konca fair, ale naprawdę strasznie się kochamy i jak kazda kochająca się para chcemy mieć dziecko. Bardzo was proszę o porady. Czy ktoś był moze w tej samej sytuacji?

Gość gość
-10/0

Gość gość
Po pierwsze - mamy dziecko, a nie chcę by traciło kontakt z ojcem, bo mój mąż jest dobrym ojcem. Po drugie - jest nam dobrze fionansowo i w przypadku rozwodu byłby problem (np. podział firmy). Nie ukrywam że tak jak jest teraz, jest najlepiej. Z mężem łączy mnie córka i firma, z moim mężczyzną miłość i plany. Cóka ma ojca. Drugie dziecko tez by miało.

Gość gość
Oj! strasznie się kochacie... a twój mąż to ma być tylko taki frajer wychowujący nie swoje dziecko, może i to pierwsze dziecko też nie jest jego jak ty taka puszczalska jesteś. Czas aby i ten twój kochaś się zastanowił czy aby i jemu nie przyprawiasz rogów i może się okazać, że i on nie będzie ojcem dziecka które zamierzasz wcisnąć jako jego. Jeśli to prawda to jesteś beznadziejna!

Gość gość
:O oj marniutkie to prowo ...

Gość gość
Otwórz ci/pę wpuść pracia i będzie bobas.

Gość gość
Co za straszna kobieta z ciebie. Najlepiej by było jakby mąż złożył pozew o rozwód z orzeczeniem o winie zabrał ci wszystko a ty razem z kochankiem dziki sex w kontenerze na śmieci.

Gość gość
Jestem córka matki, ktora miala kochanka i nie wiesz jak bardzo sie pogrzytalysmy i chociaz minelo kilka lat to kontakty sa na pewno nie na relacji matka i corka. Dla mnie jest nikim. Skoro nie zaslugujesz na jednego mężczyznę to nie zaslugujesz na zadnego. Biedny chlop... jak Wy macie w ogole tupet. Przychodzi luj do waszego domu a tu Twoj maz przybija z nim piatke i gdzie by pomyslal, ze ten typ Cie grzmoci na boku.

Gość gość
Juz coraz marniejsze te prowa na kafe , glupie ze szok

Gość gość
Chodzi wam o to, co powiedzielibyśmy dziecku? Myślę że jednak na początku myślałoby że mąż jest ojcem. Dopiero gdy byłoby dostatecznie duże i rozumne, poznałoby prawdę. Jako małe dziecko wiedzieć tego nie może, bo mój mąż by się dowedział. Mój mężczyzna miałby wciąż kontakt z dzieckiem, bo jest u nas bardzo często. W tej chwili ma kiepsko płatną pracę, więc chyba i jemu zależy by dziecko wychowało się w lepszym domu i nie trzeba byłoby mu niczego odmawiać.

Gość gość
Zrobil dziecko to niech placi na niego... Biedny mezczyzna ma płacić na dziecko ktore nie jest jego? Pomyslalabys o jego uczuciach. Przyjdziesz do niego z wiadomościa ze jestes w ciazy to sie ucieszy, ze bedzie ON mial następne dziecko z Toba. Kazdy by tak chciał. Miec dziecko z osoba ktora niezbyt dobrze zarabia ale zeby je obcy mezczyzna z dobra praca utrzymywal.

Gość gość
Po pierwsze - wierzę, że to jednak prowo, bo nikomu mądremu taki pomysł nie przyjdzie do głowy. Po drugie dziecko moze się urodzić bardzo podobne do ojca. Po trzecie, ochłoń kobieto i zastanów się czy nie powinnaś sie rozwieść, skoro tak cię mąż odpycha, ze nawet nie chcesz z nim kolejnych dzieci. A firmę można prowadzić na zasadzie wspólników, nie trzeba być małżeństwem.

Gość gość
to mezowi dajesz c**y i kochankowi , obrzydliwa jestes , dno

Gość gość
Jak najbardziej rozumiem wasze oburzenie, bo rzecz jasna zdaję sobie sprawę że sytuacja jest dziwna. Ale wydaje nam się że to najlepszy pomysł. Chcemy mieć dziecko - czy naprawdę muszę się w tym celu rozwodzić, skoro tak jest dobrze każdemu? Mąż ma córkę i żonę przy sobie, ja mam wspaniałą miłość u boku, pieniądze, komfort, mój mężczyzna miałby świadomość że jego dziecko wychowuje się w dobrym domu i widywałby je własciwie każdego dnia, a samo dziecko byłoby rozpieszczane przez każdego.

Gość gość
Ten kochanek to brat Twojego męża?

Gość gość
Kochanek chce mieć dziecko z kochanką, bujda na kółkach.

Gość gość
Zrób sobie zrób :-D :-D

Gość gość
Niunia marne te prowo, wysil sie bardziej to podyskutujemy

Gość gość
Śmieszne prowo, naprawdę aż tak Ci się nudzi?k...są takie fajne filmy, obejrzyj coś fajnego.