Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urodzilam śliczna córeczkę, mamusie chlopakow mozecie zazdroscic :)

Polecane posty

Gość gość

Widze, jak zazdrosc skreca mamusie chlopakow hihi

Gość gość
Dopiero urodziłaś a już ci na mózg padło...

Gość gość
ojejku jak słodko!!!kup jej koniecznie duzo rożowiutkich ubranek, i kolczyszki w uszkach w 3 miesiacu pozdrawiam kochaniutka :* :*

Gość gość
poporodowy syndrom zidiocenia?

Gość gość
Nie ma czego zazdroscic, tez bede miala coreczke w maju, ale jak dla mnie to nie ma znaczenia czy corka czy syn. Dziecko to dziecko, a malutki chlopiec tez jest slodki i kochany..

Gość gość
Gratuluje, byle zdrowa była i się dobrze chowała

Gość gość
Haha!Slabe to prowo!I czego mamy ci niby zazdroscic jak dziecka na oczy nie widzielismy?Ja mam dwoch synkow i w nosie mam twoja corke.

Gość gość
Posiadania corki. Twoi synkowie dorosna i bede miec cie w d***e, a z corka jest wiez na cale zycie :)

Gość gość
Gość 14:50 haha dobreee.. Ja mam synka i nie zazdroszczę, poza tym obojętna dla mnie byla płeć dziecka, miałam inne priorytety.

Gość gość
To się ciesz że nie żyjesz w Indii bo zapewne twój tatuś po twoim porodzie zakopalby ja żywcem.

Gość gość
Mam swoje dzieci, córką i syna i mam też głęboko twoją córkę w tyle, a i nie mam najmniejszego zamiaru w przyszłości uwieszać się na dzieciach. Więc to nie kwestia płci, ale do kogo ja to mówię, do idiotki co tworzy tylko denne prowokacje.

Gość gość
A twoją córkę będzie rżnął jakiś chłop, będzie w mękach rodzić i mieć przejeb/ane z teściową, dodatkowo ma głupią matkę,więc faktycznie luksus :)

Gość gość
Gratuluje, duzo zdrowia dla malenstwa Mama dwojki najpiekniejszych chlopakow.

Gość gość
Hm a ja niewiem mam chłopca niby chciałam dziewczynkę teraz druga ciąża i co zastanawiam się czy niewolę chłopca .... Jak będzie dziewczynka fajnie ale w sumie z chłopakiem mniej problemów wystarczy wysłać na piłkę żeby w okresie młodzieńczym miał jakieś muskuły a dziewcyznkk okres odchudzanie ciążę... Niewiem.

Gość gość
A ja ponad 7 miesięcy temu urodziłam najśliczniejszego chłopca na świecie. To Ty powinnaś mi zazdroscić !

Gość gość
Żeby się podniecać płcią i krytykować przeciwną trzeba być chorym psychicznie, nie ma innego wytłumaczenia. Należy współczuć waszym dzieciom kobiety, piszące tutaj "a ja mam chłopca/dziewczynke, możesz mi zazdrościć

Gość gość
Mam wrażenie że naprawdę macie zaburzenia psychiczne co niektóre z was. Przynajmniej depresję. Ebie wam się we łbie od dobrobytu. W czasie wojny nikt o glupotach nie myślał.

Gość gość
Oj autorko,jestes naprawde zalosna.Tylko sfrustrowane zyciem babsko moze zakladac takie zalosne tematy.A moich synow nie czepiaj sie,modl sie raczej aby twoja coreczka,jak dorosnie,nie kopnela cie w tylek i nie oddala do domu starcow.Choc i tak caly czas podejrzewam,ze to marne prowo jakies idiotki.

Gość gość
Autorko, przebiję Cię!!! Jestem w ciąży bliźniaczej. Będę miała dwie identyczne córeczki!!!! Ha ha ha, ty mi do pięt nie dorastasz!!! :D

Gość gość
Moj sliczny chlopczyk bedzie ****** autorko twoja corke jak bura suke. :)