Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spóźniająca się miesiączka

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Otóż jak w temacie spóźnia mi sie misiaczka, 7dni. Niespełna dwa tygodnie temu doszło do małego incydentu z moim chłopakiem. Był "we mnie" i poruszał kilka razy bez prezerwatywy, lecz nie trwało to długo, wiec do żadnego wytrysku nie doszło. Nie można nazwać tego seksem nawet. Niestety ja mam tendencje do zrobienia czegoś niekoniecznie najmądrzejszego, a już po krótkim czasie zadręczam się, robie scenariusze i schizuje. Poprzednia miesiączka spóźniła mi się 2tyg, a byłam jeszcze dziewicą. Dodam, że mam lat 17. Czytając wiele rzeczy w internecie mój stres pierwszy tydzień po "zdarzeniu" był ogromny. Teraz troche sie uspokoiłam, jednak ta miesiączka sieje jeszcze niepokój. Co jest grane?

Gość gość
ty zdziro jak mogłaś uprawiać seks przedmałżeński nie wstyd ci ? w tak młodym wieku się puszczać PATOLOGIA

Gość gość
zeby doszlo do zaplodnienia stosunek nie musi trwac dlugo , wiesz co to jest prezerwatywa ? twojego chlopaka nie stac na gumki to niech nie pcha fiuta

Gość gość
co ty prawiku mozesz wiedziec o sexie , tyle co poczytasz na damskiej kafeteri koniotrzepie

Gość gość
Ach, głupota ludzka nie zna granic. Ręce opadają na te odpowiedzi. Furum dla kobiet, a komentarze jak na facebookowej grupce dla "zabawnej" i "doświadczonej" młodzieży. Dramat. Nie wiesz, nie umiesz sensownie odpowiedzieć - pomiń temat.