Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy po takiej akcji rodzice będą w stanie uwierzyć, że nic nie robiłam ?

Polecane posty

Gość gość

Mam generalnie jeden mały problem. Mam 18 lat no i mieszkam sama z rodzicami. Rodzice mieli do wczoraj jakiś wyjazd, mieli wrócić wczoraj o 12, ja byłam sama w domu, więc zaprosiłam na noc swojego chłopaka, uprzedzając wasze pytania, to tak uprawiałam z nim seks w nocy, wszystko byłoby dobrze, gdyby rodzice przyszli naprawdę o tej godzinie 12, problem w tym, że przyszli dużo wcześniej, bo gdzieś tak o 5 rano, ja wtedy z nim spałam, on gdzieś tak o godzinie 7 rano poszedł do łazienki dosłownie w samych bokserkach, no i właśnie wtedy rodzice go przyłapali, pewnie gdyby nie wychodził, nic by nie było. Oni nakrzyczeli na nas, kazali mu się ubierać i wynosić, a ja teraz mówię do nich, że nic między nami nie doszło, po prostu powiedziałam, że to jest mój kolega, którego przenocowałam u siebie, bo nie było gdzie indziej i to wszystko. Problem w tym, ze oni mi nie wierzą, a ja nie wiem co mam robić w takiej sytuacji. Oni mówią, żebym nie kłamała, bo głowę sobie dadzą uciąć, że robiłam to z nim. Nie mam pojęcia skąd w nich tyle pewności, przecież nie ma w moim pokoju, żadnej kamery, a mój scenariusz jest prawdopodobny.

Gość gość
No ale kłamiesz, więc o co ci chodzi? Dobrze, ze Ci nie wierzą, bo przecież KŁAMIESZ.

Gość gość
No dobrze, ale to, że kłamię to tylko ja o tym wiem, z reguły tak jest, e osoba która okłamuje wie o takim fakcie ona sama

Gość gość
Tylko idiota uwierzy w takie brednie, każdy dorosły człowiek, zwłaszcza facet wie jak łatwe i chętne są 18-latki i niemalże niemożliwością jest abyś się z nim nie bzykała, co zresztą sama potwierdziłaś.

Gość gość
1612 Łatwe 18-latki ? Rozumiem,ze w seksie tylko kobieta bierze udział ? Rozumiem, ze faceci to w ogóle nie czują potrzeb seksualnych ?

Gość gość
Mam podejrzenie,graniczące z pewnością,że Twoi rodzice też kiedyś byli młodzi:P Zagadka ich pewności rozwiązana;)

Gość gość
1612 Łatwe 18-latki ? Rozumiem,ze w seksie tylko kobieta bierze udział ? Rozumiem, ze faceci to w ogóle nie czują potrzeb seksualnych ?

Gość gość
Ja tego nie wiem, młody był każdy. Ja rozumiem ich zachowanie, gdyby spotkali 50-letniego faceta, ale to był chłopak w moim wieku, z którym jestem już długi czas, którego kocham.

Gość gość
Gdybyś była moją córką to tez bym Ci nie uwierzyła. To taki wiek, że hormony szaleją i dziewczyny ciągną do chłopaków i na odwrót. Sama w tym wieku nie byłam dziewicą, więc gdybym była świadkiem takiej sytuacji u mojej córki byłabym prawie pewna, że seks był. Zresztą po co to głupie kłamstwo, że to kolega. Wg mnie lepiej by było gdybyś powiedziała,że to Twój chłopak (zgodnie z prawdą). No i po co kłamać, że nie uprawialiście seksu? Jesteś dorosła. Twoje życie, Twoje ciało, Twoje wybory. Ja nie nakrzyczałabym na swoją córkę jedynie nie byłabym zadowolona, że jej chłopak śpi u nas w domu bez mojej wiedzy no chyba, że wcześniej byłoby ustalone, że pod naszą nieobecność może przyjmować gości.

Gość gość
Bardzo mądrzy rodzice! też bym kazała się wynieś z domu!!!

Gość gość
Powiedziałam, że kolega, żeby bardziej byli skłonni uwierzyć, że nic się między nami nie stało, a to było tylko zwykłe sypianie.

Gość doswiadczonyPan
Masz 18 lat, może i go kochasz ale na 90% biorąc pod uwagę właśnie Twój wiek i obecną sytuację zyciowa to nie będzie Twój mąż (ostatni partner). Prawdopodobnie wszyscy jego kumple wiedzą już jak Cię obracał;) miłego dnia :)

Gość gość
z którym jestem już długi czas, którego kocham. X Więc dlaczego Twoi rodzice go nie znają? Zawiodłaś ich zaufanie, proste.

Gość gość
16:45 BO są tylko dwie rzeczy pewne na 100% śmierć i podatki.

Gość gość
Oczywiście domyśliłam się dlaczego skłamałaś. Tak czy siak było to tylko pogorszenie sytuacji w moim odczuciu.

Gość gość
16:48 Ty też wszystkiego rodzicom nie mówisz :)

Gość gość
doswiadczonyPan dziś Masz 18 lat, może i go kochasz ale na 90% biorąc pod uwagę właśnie Twój wiek i obecną sytuację zyciowa to nie będzie Twój mąż (ostatni partner). Prawdopodobnie wszyscy jego kumple wiedzą już jak Cię obracałoczko.gif miłego dnia usmiech.gif & A gdy ciebie ona obracała i wszystkie jej kumpele o tym wiedziały to bardzo się przejąłeś? Miłego dnia;)))

Gość gość
to twoi rodzice, sami byli młodzi, ciebie znają, a kłamstwo jest bardzo słabe :P

Gość gość
17:08 A znasz lepsze ?

Gość gość
A nie lepiej było powiedzieć prawdę? Tak byłoby po dorosłym, a nie po gówniarsku. I jeszcze wpierasz rodzicom, że nie mają rozumu.

Gość gość
Nie powiedziała rodzicom bo sa nienormalni Wyrzucili jej chłopaka...

Gość gość
szczerze...lepszego nie ma bo ta sytuacja jest tak oczywista, że równie dobrze mogłaś się przyznać. Kolega nie chodziłby ci po domu w samych bokserkach

Gość gość
17.15 rodzice nienormalni? W czym?To ich dom, a córka naduzyla ich zaufania, sprowadzając gacha bez ich wiedzy. Gdyby to był porządny chłopak, to powinna to przyprowadzić na kawę i przedstawic rodzicom. Ojciec spotyka rano w swoim mieszkaniu jakiegos obcego faceta w gaciach, i to ojciec jest nienormalny??? Boże, co za gimbaza tu pisze!

Gość gość
17:25 To jest normalne, ze dziewczyny w wieku autorki już to robią, więc to nie jest dziwne, że przypadkiem się natkneli na siebie. Problemem byłby tutaj jak to autorka napisała facet 50-letni, a nie młody facet, który jest chłopakiem dziewczyny. Ogarnij się troche. Oni nic złego nie zrobili. Seks to normalna sprawa.

Gość gość
gość dziś Ale dlaczego rodzice nie znają tego chłopaka? Dlaczego dziewczyna nie uprzedziła ich, ze chce go przenocować?

Gość gość
Dlaczego dziewczyna nie uprzedziła ich, ze chce go przenocować? -----bo nie o nocownaie tu chodziło :D

Gość gość
17:39 Napisałaś chłopaka, czyli pewnie jeszcze nie jest jej narzeczonym. Daj spokój, juz to widzę, jak wszyscy mówią swoim rodzicom o każdej miłości. Sama nie mówiłam rodzicom długo o swoim chłopaku, póki nie zaczeliśmy być na poważnie ze sobą.

Gość gość
17:42 Tak napisałam już, że chciałam się z nim przespać, kocham go i specjalnie wybrałam taki dzień, kiedy miało rodziców nie być w domu.

Gość gość
gość dziś Uprawia z nim seks, więc chyba są ze sobą jak to napisałaś 'na poważnie', chyba że młoda lubi codziennie ściagac majtki przed innym chłopakiem.

Gość allium
a ty autorko będąc świadkiem takiej sceny np. u koleżanki uwierzyłabyś , że to " tylko kolega " widząc ja w łóżku a jego półnagiego ?:)