Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy po takiej akcji rodzice będą w stanie uwierzyć, że nic nie robiłam ?

Polecane posty

Gość gość
17:45 Uprawia z nim seks, więc to na poważnie. To byłaby prawda, ale może 200 lat temu, a nie w dzisiejszych czasach. Kiedyś pójście do łóżka nie zmężem było czynem nie godziwnym, dzisiaj juz tak nie jest

Gość gość
Szkoda że masz tak niewyluzowanych rodziców no ale, jeżeli tak jak piszesz masz 18 lat to jesteś prawnie dorosła i to twoja sprawa kiedy gdzie i z kim się spotykasz. Jeśli będą się czepiali np.że gdzieś idziesz to im to przypomnij i ciesz się życiem ;-)

Gość gość
17:48 Oczywiście, że nie, tyle, że ja bym nie zachowywała się tak jak moi rodzice.

Gość gość
Szkoda że masz tak niewyluzowanych rodziców no ale, jeżeli tak jak piszesz masz 18 lat to jesteś prawnie dorosła i to twoja sprawa kiedy gdzie i z kim się spotykasz. Jeśli będą się czepiali np.że gdzieś idziesz to im to przypomnij i ciesz się życiem X Yhmm może być dorosła, ale dom jest ich, oni go utrzymują i ją też.

Gość gość
18:48 Ale czy oni coś zdewastowali ? Czy coś trzeba odkupywać ? Czy coś zniszczyli ?

Gość gość
gość dziś Córka zawiodła ich zaufanie i to wystarczy. Mogą sobie nie życzyć, żeby zapraszał pod ich nieobecność kolegów na noc. Skoro tyle już z nim jest, to dziwi mnie, że rodzice go jeszcze nie poznali. Widać, ze tu dzieciaki się wypowiadają.

Gość gość
Najwidoczniej jeszcze nie jest to na tyle poważny zwiazek, żeby mówić rodzicom. Po za tym nie sądzę, żeby rodzice byli szczęśliwi, gdyby się dowiedzieli, że ich dziecko już to robiło, pewnie dlatego skłamała. Kolejna sprawa, czy myślisz, że gdyby rodzice wiedzieli, że to jej chłopak zareagowlai by niby inaczej ? Bo ja jakoś nie sąze

Gość gość
nie jest to na tyle poważny zwiazek X Więc tym bardziej współczuje jej rodzicom. Ma 18 lat i już uprawia seks z byle kim. Na pewno nie zareagowaliby tak nerwowo, gdyby go znali to raz, a dwa gdyby wiedzieli i ZGODZILI się, na przenocowanie go.

Gość gość
19:12 Nie sądzę. Robiła to ze swoim chłopakiem, a nie przypadkowym gościem poznanym 10 minut wcześniej.

Gość gość
Skąd wiesz?

Gość gość
ALe co skąd wiem ?

Gość gość
Że to nie przypadkowy chłopak, którego zna miesiąc? Bo napisała, ze jest z nim 'długi czas'?

Gość gość
Nie dziwię im sie, co będzie jak ci zrobi bachora i zwieje :D

Gość gość
Jezu jakie wy jesteście co poniektóre jebniete... Mam wrażenie, ze kafeterie oblazły same stare, dawno nie *****iete, zazdrosne rury... Kiedyś to było na porządku dziennym ze juz kobiety w wieku 19-20 lat mialy dzieci i wychodziły za mąż... moze jestem niedouczona ale skoro maja dzieci to znaczy ze u p r a w i a l y s e k s.. jestem ciekawa ile wy stare ropuchy mialyscie lat kiedy ktos wam zaorał pole. Nie zdziwiłabym sie gdybyscie dalej byly dziewicami

Gość gość
19-20 lat mialy dzieci i wychodziły za mąż. x Ale to nie jest jej mąż, dzieci owszem może mieć po tej nocy. To jest jej chłopak, którego rodzice nigdy nie widzieli na oczy, wróci i zastali w swoim domu gówniarza w bokserkach. Jak jest taka dorosła, to niech się wyprowadzi, na razie jest na ich utrzymaniu i żyje pod ich dachem.

Gość gość
Widzisz dziewuszko to sie nazywa odpowiedzialnosc. Skoro jestes taka dorosla i sypiasz z chlopakiem to rozumiem ze jestes swiadoma konsekwencji i odpowiedzialna za swoje czyny. Skoro rodzice cie nakryli to konsekwetnie badz odpowiedzialna za swoje czyny i powiedz prawde. Tak kocham go i sypiam z nim. Klamstwo w tej sytuavji czyni cie dzieckiem. Wiec sie zdecyduj czy jestes odpowiedzialna czy nie.

Gość gość
A bycie dziewica to jakis wstyd? Właśnie w takich chorych czasach żyjemy ze chyba tak a rozpusta i j****ie sie z kim popadnie to powód do dumy.

Gość gość
Szkoda, że w Polsce to taki temat taboo, a dzieciaki muszą się bzykać w kiblach w klubach. W krajach skandynawskich rodzice specjalnie zostawiają młodzież w domu, bo wolą, żeby zrobili to w bezpiecznym miejscu. Współczuję, ale ogólnie masz 18 lat, jesteś dorosła, może warto im wytłumaczyć, że nie będziesz dziewicą do ślubu?

Gość gość
Wybacz staruszko, ale ja stracilam dziewictwo w wieku 17 z męzczyzna ktory jest dzisiaj moim mezem i ojcem mojej 6 letniej coreczki. To, ze zrobilam to w takim wieku czyni ze mnie jakąś patologie? Wy zapewne cnotki trzymalyscie swoją wagine zamknięta na klucz do 30r.z? I tak, wyobraz sobie ze kobiety 19-20 lat juz za maz wychodziły i dzieci rodzily. Moja mama ktora ma juz swoje lata czesto mi opowiada jak widzi jakas staruszke ze np. "O to sasiadka mojej mamy. Ona kiedys byla taka i siaka... wyszla za maz za Henia a ten Henio..." i takie tam. I 3/4 tych staruszek to kobiety ktore w wieku 19 lat byly w ciąży.

Gość gość
Ale się znerwowalam. jestem ciekawa czy Wy w wieku 18lat bylyscie swiete. Golf pGolf po samą szyje, i kiwowalam a pipka czekala do 30stki. Zapomniał wół jak cieleciem był. Zapewne tez wtedy przestalyscie byc dziewicami i NA PEWNO nie pobieglyscie do rodzicow zadowolone "mamusiu mamusiu stracilam dziewictwo" bo sie balyscie reakcji rodziców. Taka kolej rzeczy. Seks jest dla ludzi. Moja corka kiedys tez to zrobi i pewnie bedzie mi ciezko z tym ze jest kobietą.

Gość gość
18:48 no i co z tego że mieszka u rodziców i oni ja utrzymują ? to znaczy że jest ich więźniem ? tępe umysły staruchow

Gość gość
Sam jestes tępy. Nie o to chodzi, ze to ma byc jej narzeczony, potem mąz, ale autorka zaprosila obcego faceta do NIE SWOJEGO domu. Pod nieobecność właścicieli, bez ich wiedzy i zgody. Nieważne, czy Autorka uprawiala seks, czy piła z nim wino. Jakiś obcy facet chodził w bokserkach po cudzym mieszkaniu. Mógł Autorkę odurzyć, okraść mieszkanie i tyle go widział. Autorka mentalnie jest jeszcze niedojrzala i bez wyobraźni. Dojrzała tylko ..do seksu, do którego nie trzeba intelektu. Rzeczywiście gimbaza tu pisze.

Gość gość
Ja pieprze. Kobieto. Weź nic już dzisiaj nie pij... histeryczka ... Twoim tokiem myślenia to może najlepiej nie wychodzmy z domu bo może nas ktoś napaść, okraść. Może mnie dzik pogryzie. Dziewczyny nie są takie głupie jak wam się wydaje. Skrajne przypadki są. Ale chyba nie zaprosilaby do domu OBCEGO faceta pod nieobecność rodziców. To był jej chłopak. Za dużo naogladalas się chyba trudnych spraw itd. Nie chodźmy do sklepów no nas jeszcze w nich zamkną i zgwalca!!!!!

Gość gość
Ja pieprze. Kobieto. Weź nic już dzisiaj nie pij... histeryczka ... Twoim tokiem myślenia to może najlepiej nie wychodzmy z domu bo może nas ktoś napaść, okraść. Może mnie dzik pogryzie. Dziewczyny nie są takie głupie jak wam się wydaje. Skrajne przypadki są. Ale chyba nie zaprosilaby do domu OBCEGO faceta pod nieobecność rodziców. To był jej chłopak. Za dużo naogladalas się chyba trudnych spraw itd. Nie chodźmy do sklepów no nas jeszcze w nich zamkną i zgwalca

Gość gość
Mam rozumieć że Ty przezylas swoj pierwszy raz dopiero jak miałaś swoje mieszkanie? Nigdy nie byłaś tak zakochana ze zaprosilahy chłopaka do domu pod ich nieobecnosc? Założę się ze większość z was tutaj zareagowalaby zupełnie inaczej jakby autorka nie uwzglednila wieku. Bo niektórym rurom jak słyszą / czytają "naście" to już sobie wyrabiaja opinie.

Gość gość
Czy ty nie rozumiesz, że autorka mogła zajść w ciąże ? Czy ty nie rozumiesz, że ona teraz nie zarabia nic i nie jest w stanie wziąć odpowiedzialnośći za przyszłe dziecko ? Czy ty zdajesz sobie sprawę, że obcy facet latał po cudzym domu w samych bokserkach ? Bo widzę, że ty nie zdajesz sobie sprawy jak sprawa moze być poważna.

Gość gość
A rozmawiam teraz z zagorzala katoliczka? To, że dziewczyna ma 18lat to nie znaczy że ma Gowno w głowie i nie wie jak się zabezpieczać. Nie każdy seks kończy się ciąża moją droga. Jest coś takiego jak prezerwatywy i tabletki antykoncepcyjne. Trzeba się kochać z głową to nic złego się nie stanie. Albo może w ogóle ludzie nie uprawiajmy seksu bo to się równa z ciążą. Seks ble. I cóż z tego że poruszał się po domu w bokserkach skoro miało nikogo nie być w domu? Miał ubrać się w kurtkę i buty zimowe zeby isc do toalety? Wyluzuj.

Gość gość
Nie robili tego na łóżku swoich rodziców co byłoby obrzydliwe ale niektóre kobiety to dopiero przechodza same siebie. Ile razy ja czytałam o kobietach które chwalily się ze mąż je posuwal na stole przy którym całą rodziną je śniadanie...

Gość gość
Dla mnie sprawa jest jasna, na seks jest się tylko wtedy gotowym jak jest się gotywym na wzięcie konsekwencji związanych z uprawianiem seksu. Nie ma 100% antykoncepcji, wpadka oże być zawsze. Też bym wyrzuciła za drzwi obcego faceta ze swojego domu, a córka ochrzaniła.

Gość gość
To ludzie mają przeżywać swój pierwszy raz DOPIERO wtedy kiedy będą mieli stałą pracę, własne mieszkanie i kredyt może najlepiej?