Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urządzam pokoik

Czworo dzieci w jednym pokoju zdradźcie jakieś patenty na rozmieszczenie

Polecane posty

Gość urządzam pokoik

Hej drogie mamy :) chodzi mi o jakieś pomysłowe wynalazki czy sposoby które pozwolą na lepsze wykorzystanie przestrzeni i zbudowanie jakiejś prywatnej przestrzeni dla każdego dziecka. Pokój ma 15m a mam 3 synów i córkę. Chłopcy mają 12, 11 i 5 lat, a córka ma 2 lata. Możecie napisać a możecie podesłać jakieś linki z konkretnymi rozwiązaniami czy przedmiotami. Z góry dzięki :)

Gość gość
Z takich rozwiązań dla ciebie to polecam paczkę gumek :o

Gość gość
Dwa łóżka piętrowe i dla każdego małe biurko ;-) dla najmłodszych mogą byś stoliki do rysowania itp

Gość gość
Zrobić dodatkową ścianę i oddzielić dzieci starsze od młodszych. Łóżka piętrowe. Pomyślałabym też na większym mieszkaniem, bo to złe warunki, zwłaszcza że różnica wieku między rodzeństwem jest spora.

Gość gość
4 osoby w różnym wieku na 15m... porażka.

Gość gość
W tym programie Ewa was urzadzi były fajne łóżka piętrowe z przystawianym stolikiem niby biurko. I dla starszych wysoko polki żeby mała im nic niewyjmowala książki itp.

Gość gość
Sa takie lózka pietrowe 3 osobowe ( pod "parterem" dodatkowo łozko sie wysuwa, jak szuflada). A dziewczyne w innym koncu albie z rodzicami.

Gość gość
17:11 a nie Dorota

Gość gość
Oczywiście dorota. Niema to jak myślę o jednym a pisze drugie. A te łóżka po3 jakby fajna opcja dla mnie problematyczni są co najstarsi bo pewnie łóżka piętrowe to niekoniecznie dla nich atrakcja... Może da się wstawic takie łóżka ze ściany rozkładane.

Gość gość
Ja proponuje inwestycje w antykoncepcje.

Gość gość
Prowo, a wy łykacie jak gęsi kluski.... :D

Gość gość
Myślisz że to prowo ? Możesz się mylić. Znam bardzo podobna rodzinkę. Najpierw mieli trzech synów. I 12 lat , II 10lat, III 8lat, czwarta córka 6 lat i teraz mają kolejna córkę. Wszystko byłoby okej bo ma się do szczęścia prawo gdyby nie to że dopóki nie było 500+ to ona była spoko ale odkąd jest 500+ wyprowadzili się od teściowej na wynajęte 2 pokoje i rznie taka damę że świat nie słyszał. Porażka. Jest żałosna. Wszystkich obgaduje i wszystkim dokucza jakby sama była idealna.

Gość gość
Darujcie sobie chamskie docinki bo moje dzieci głodne ani bite nie są. Poprosiłam o optymalne rozwiązania a jak nie macie nic na temat do powiedzenia to po co komentować?

Gość gość
Prowo, żeby znowu o kotarkach było :)

Gość gość
Prowo, ja wątpię by ktoś kto tak dzieci upychał miał chęci i czas na forum prosić o rady.

Gość gość
ty chyba jestes psychiczna. czworo dzieci w jednym pokoju. maszz wscieklizne macicy czy co ?

Gość gość
Najlepszym rozwiązaniem jest zakup tabletek anty i gumek, a nie robienie dzieciaków, żeby je w czwórkę na 15m trzymać

Gość gość
pocałujcie mnie w dupę za takie dpowiedzi

Gość gość
A ja się zastanawiam jak oescic drugie dziecko w pokoju z 3 latkiem żałosna jestem ze ciężko mi to sobie wyobrazić a u ciebie 4 i jest ok...

Gość gość
Czwórka dzieci? Dlaczego tak sie puszczalas?

Gość gość
Świetne te łóżka na "Stylowi" - całe bachorstwo na jednej ścianie. ALe pewnie w ciul kosztuje takie urzadzenie.

Gość dfgjjdstuggwtuh
"Wszystkich obgaduje i wszystkim dokucza jakby sama była idealna" Czyzbys uwazala, że jak ktoś idealny obgaduje i dokucza to to jest ok? :p Czy tylko tak gadasz bezmyślnie?

Gość gość
A moze ta sytacja jest nagla i nieprzewidziana? Malo to przypadkow ze ktos byl bogaty i stac go bylo na tyle dzieci ile chcial a potem bach- bankructwo, komornik, i przymus mieszkania w dwoch pokojach?? W zyciu nic nie jest pewne.