Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plamienie implantacyjne?

Polecane posty

Gość gość

Witam Was! Zaczne od tego, ze moje cykle trwaja od 28 do 30 dni. Ostatni okres zaczal sie 1 stycznia wiec jestem w 25 dc. Jestem jakies 10 dpo. I dzisiaj pojawilo sie plamienie. Wspolzylismy z mezem regularnie przez caly cykl. Test dzis negatywny. Czy dzisiejsze plamienie moze byc implantacyjnym? 3 dni temu przez kilka minut zwijalam sie z bolu w podbrzuszu-byl to bardzo klujacy bol. Dzisiaj przy plamieniu brzuch boli jak na miesiaczke. Temperatura w pochwie 37.2. Z gory dziekuje za wszystkie wiadomosci!

Gość gość
Okres masz wczesniej

Gość gość
Zawsze dzien przed okresem temp.spadala mi do 36.5.. stad watpliwosci.

Gość gość
Owulacja jest 14 dni przed okresem, tak to się liczy jeśli się ma nieregularnie cykle. Więc jeśli twoje cykle wynoszą 28-30 dni to jesteś jakieś 4-6 dni przed okresem. U mnie przy implantacji było prawie niezauważalne plamienie, bóle jak na miesiączkę tylko bardziej intensywne. W sumie test zrobiłam tego samego dnia co te małe krwawienie i wyszły od razu dwie krechy ale u mnie cykle to było 30-40 dni, a test robilam po ok 40 dniach od ostatniego okresu jak już na prawdę wiedziałam że coś jest nie tak że nie ma okresu

Gość gość
Witajcie ponownie. Dzis 26 dc i lekkie plamienie. A temperatura w pochwie 37.2. Test negatywny.

Gość gość
I na tescie po 2 godzinach pojawila sie druga kreseczka

Gość gość
Idź na Bete. I będziesz miała odp.

Gość gość
Jutro pojde :)))